RADIOSITE Fórum

• Rádió 60 - Hatvan - 92.4 MHz

#70614  Szerző: Rossco

tomi60 írta:
Rossco írta:ha nem csinálják komolyan, akkor adják vissza a frekit...azért 3 hónap alatt már egy minimális műsorral rendelkező rádiót ellehetett volna indítani, főleg hogy a napi műsor idő nem haladja meg a 24 órát.... :sealed: :sealed:
Erről van szó,helyesen látod!
Az a gáz,hogy ők már 2008. novembere óta nem tudnak stabil műsort összehozni.

Nálatok biztosan nem lesznek hasonló problémák!! :)
Nem hinném, de más tészta is dagad közben :blush: :hehe:
 #70613  Szerző: Rossco

LuciFerko írta:
Rossco írta:ha nem csinálják komolyan, akkor adják vissza a frekit...azért 3 hónap alatt már egy minimális műsorral rendelkező rádiót ellehetett volna indítani, főleg hogy a napi műsor idő nem haladja meg a 24 órát.... :sealed: :sealed:
adják nekem, én ellennék vele :)

Azt mindjárt gondoltam :shock: :shock:
 #70604  Szerző: tomi60

Erről van szó,helyesen látod!
Az a gáz,hogy ők már 2008. novembere óta nem tudnak stabil műsort összehozni.

Nálatok biztosan nem lesznek hasonló problémák!! :)
 #70600  Szerző: LuciFerko

adják nekem, én ellennék vele :)
 #70598  Szerző: Rossco

ha nem csinálják komolyan, akkor adják vissza a frekit...azért 3 hónap alatt már egy minimális műsorral rendelkező rádiót ellehetett volna indítani, főleg hogy a napi műsor idő nem haladja meg a 24 órát.... :sealed: :sealed:
 #70576  Szerző: tomi60

Dél környékén újra szólt a rádió egy pár órát,de nagyon gyenge teljesítménnyel.Jelenleg már le van kapcsolva az adó.
 #70530  Szerző: tomi60

chromsix írta:Unalmas már ez az egész.
Igazad van.Vagy komolyan vennék amit vállaltak,8-20 ig szignálokkal,műsorokkal vagy hagynának fel a rádió üzemeltetésével,ha nem tudják ezt teljesíteni.Zenélgetni a legkönnyebb.Az is lehet,hogy 2014-ig így fognak szórakázni.Ha jól tudom ,addig van engedélyük.
 #70528  Szerző: chromsix

Unalmas már ez az egész.
 #70514  Szerző: tomi60

Na ,akkor én erről lemaradtam.Sebaj.
Arra viszont kíváncsi leszek,most,hogy újra helyére került az antenna,végre elkezdenek-e már valami értelmes adást sugározni,amit bevállaltak.Gondolom a húsvéti ünnep miatt nem mennek úgy sem be,de talán májusban már komolyra veszik a témát.Meglátjuk!
 #70511  Szerző: chromsix

Fogalmam sincs mi volt már a cikkben, valami semmitmondó cikk volt. Egyszer én is írtam nekik vagy három elérhetőségre (két email cím, iwiw) választ nem kaptam egyszer sem. Utoljára 1-2 hónapja volt valami róluk az egyik ilyen hatvani újságban.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 30