altermanus írta:Rosszul látjátok.Gr3gory írta:Akkor ezek a korlátozások, csak az ingyenes csatornákra vonatkozik, ami Magyarországon van bejelentve, függetlenül attól, hogy közszolg, vagy ker tv?thenewdeam0n írta:Valaki valaszoljon mar a kovetkezo kerdesemre, mert nem egeszen ertem.Mivel romániában van bejegyezve ott a romániai médiatörvények a mérvadóak(például a piktogrammok,korhatárosítás).
A Spiler TV romaniaban van bejegyezve megis minden fele duma nelkul szorjak a sportmusorokat Magyarorszagon...
Az M4 meg Magyarorszagra, megsem nezhetoek itt csak bizonyos sportmusorok ( eleg keves )
Ez miert van igy?
M4 esetében a jogi szabályozások(pl.:geo-blocking).Ezért van az hogy Magyarországon a "ingyenes" közszolgálati csatornák műholdas vétele egy smartkártya segítségével lehetséges.
thenewdeam0n írta:Akkor ezek a korlátozások, csak az ingyenes csatornákra vonatkozik, ami Magyarországon van bejelentve, függetlenül attól, hogy közszolg, vagy ker tv?Wolfman írta:Hola for president.thenewdeam0n írta:Valaki valaszoljon mar a kovetkezo kerdesemre, mert nem egeszen ertem.Mivel romániában van bejegyezve ott a romániai médiatörvények a mérvadóak(például a piktogrammok,korhatárosítás).
A Spiler TV romaniaban van bejegyezve megis minden fele duma nelkul szorjak a sportmusorokat Magyarorszagon...
Az M4 meg Magyarorszagra, megsem nezhetoek itt csak bizonyos sportmusorok ( eleg keves )
Ez miert van igy?
M4 esetében a jogi szabályozások(pl.:geo-blocking).Ezért van az hogy Magyarországon a "ingyenes" közszolgálati csatornák műholdas vétele egy smartkártya segítségével lehetséges.
csadam írta:"Dirk Gerkens: El fogjuk kapni az RTL-t":
http://www.kreativ.hu/televizio/cikk/di ... i_az_rtl_t
Gr3g0ry írta:Hola for president.Wolfman írta:Mivel romániában van bejegyezve ott a romániai médiatörvények a mérvadóak(például a piktogrammok,korhatárosítás).thenewdeam0n írta:Valaki valaszoljon mar a kovetkezo kerdesemre, mert nem egeszen ertem.Romániában van bejegyezve, de Magyarországra sugároz csak.
Ez miert van igy?
Wolfman írta:Mivel romániában van bejegyezve ott a romániai médiatörvények a mérvadóak(például a piktogrammok,korhatárosítás).thenewdeam0n írta:Valaki valaszoljon mar a kovetkezo kerdesemre, mert nem egeszen ertem.Romániában van bejegyezve, de Magyarországra sugároz csak.
Ez miert van igy?