RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#157400  Szerző: noartist

admin írta:Bár lehet kacsa is, az Index ír néha lámaságokat, de korábban is volt már róla szó, hogy az M4 lepasszolja az F1-et, mert túl drága, és anélkül is jól teljesítenek.
Gyorsan felszaladna bennem a pumpa, ha a TV2-csoporthoz kerülne. Mire megszokja az ember, hogy nincs tele reklámokkal, visszapakolják kereskedelmire- ami ráadásul fix, hogy alacsonyabb színvonalú csatorna lesz, hiszen tuti, hogy rábízzák valami szakira; például egy sportrovat-vezetőre az egyik bulvárlaptól.
 #157374  Szerző: markfelt

Bár lehet kacsa is, az Index ír néha lámaságokat, de korábban is volt már róla szó, hogy az M4 lepasszolja az F1-et, mert túl drága, és anélkül is jól teljesítenek.
 #157315  Szerző: mlaszlo

Gr3g0ry írta:Úgy tudom hogy az olimpia idejére lesz részben "sport 2",ezt követően felveszi a végleges formáját.

Amúgy megy már a M5 HD teszt formájában a Mindig tv-n (is), szóval lehetne bővíteni a listát.
Mindig TV-n csak egy tájékoztató felirat van. Tesztadás műholdon és optikán érhető el.
 #157313  Szerző: Gr3g0ry

Úgy tudom hogy az olimpia idejére lesz részben "sport 2",ezt követően felveszi a végleges formáját.

Amúgy megy már a M5 HD teszt formájában a Mindig tv-n (is), szóval lehetne bővíteni a listát.
 #157311  Szerző: donder

M5 HD....

Felvetődik bennem a kérdés, hogy ez lesz a "Sport 2" MTVA-s verziója?

Minek kell még egy x+8-adik sportcsatorna is Magyarországra?
Ja, tudom....... :unott:
 #156614  Szerző: noartist

Remélem, 4 év múlva eljut a technológia oda, hogy ilyenkor már real-time lehet majd nézni az aktuális nézettségi adatokat. A digitális televíziózás nem ad erre lehetőséget?
 #156127  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:
Nickman írta:
LuciFerko írta: Mivel lehet ilyeneket alkotni? :)
Több videónál is a kommenteknél megtalálni, hogy PowerPoint-tal. Egy „Hogyan készült”-et megnéznék róla. :)
PowerPoint??? :shock: :shock: :shock:
Akár. :D

Tuti hogy a powerdirector,sony vegas társaival készülhetett.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 235