RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#136920  Szerző: Attis

admin írta:http://www.origo.hu/teve/20150108-onnek ... a-tv2.html

ez egy átfogó, szakmailag jó cikk.
Csak kár, hogy vannak benne hibák.
a TV2-csoport esetében, amely indulása óta itthonról megy.
Az anyacsatorna valóban magyar bejegyzésű, de a Fem3-Pro4-Super TV2 trió kezdetek óta "angol".
Egyfelől könnyen elveszíthetik a földi frekvenciát
Szögezzük le, az analóg lelövése óta nincs saját frekvenciájuk.
 #136753  Szerző: hd

NyokeeZsoltTinKA írta:A teletexten (igen, azon) 00:00-tól RTL II híradó van írva az RTL Klubon, majd 00:55-től Reflektor. Erre vége lett a híradónak, majd Gálvölgyi Show válogatás megy. :o :)
A Gálvölgyi Show legtöbbször fillerként és emergency műsorként szokott funkcionálni, szóval szerintem az időzítéssel vagy a kijátszással lehetett valami gond. A következő adásnap indulása előtt is általában ez megy, így pontosan tudnak kezdeni 4-kor.
 #136752  Szerző: Wolfman

NyokeeZsoltTinKA írta:A teletexten (igen, azon) 00:00-tól RTL II híradó van írva az RTL Klubon, majd 00:55-től Reflektor. Erre vége lett a híradónak, majd Gálvölgyi Show válogatás megy. :o :)
Biztos bukaresti idő szerint van kiírva. :D
 #136512  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Csongii írta: (...)Vége lett a Delfines Kaland című filmnek, volt talán 2 támogató szpot, ilyen röviebb, aztán már indult is a következő film.
Arra tudok gyanakodni, hogy 6 perc késésben voltak már így is, ezért a reklámblokkot elpakolták.
Mivel nem néztem tovább, így nem tudom mikor volt először reklám.
De furcsa volt ilyent látni. :D
Szoktak ilyet. Például amikor a Bariközt után érkező sorozatnál/filmnél nincs reklám, ajánló. :)
Én mostanában azon lepődök meg, hogy van, amikor egy műsor percre pontosan kezdődik (ÉNBP). Ezt kisebbfajta csodaként élem meg. :D
 #136510  Szerző: Csongii

Egészen meglepődtem ma, nem láttam még ilyet az RTL-en.
Vége lett a Delfines Kaland című filmnek, volt talán 2 támogató szpot, ilyen röviebb, aztán már indult is a következő film.
Arra tudok gyanakodni, hogy 6 perc késésben voltak már így is, ezért a reklámblokkot elpakolták.
Mivel nem néztem tovább, így nem tudom mikor volt először reklám.
De furcsa volt ilyent látni. :D
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 199