Hogy kicsit pozitív dolgok is legyenek. Én abban reménykedek, hogy a nagy "rendrakás" után talán most már kicsit elindul egyfajta építés is, mert a R1 meg Retro elindításából az látszik kirajzolódni, mintha az úgymond "már egyszer működő" állapotokat (2000-es évek) akarnák visszacsinálni. A Music FM-mel kapcsolatban mindig az volt az érzésem, hogy nagyon lelkes volt a csapat meg minden, de ez a rádió sosem volt igazán befejezve, korábbi rádiók sikerére akart rádobni egy lapot, hogy "lehetünk ezeknél is jobbak" de sosem tudta meghatározni egyértelműen az identitását, az egész története egy útkeresés volt. Erre írtam azt korábban, hogy lehet itt úgymond öröm rádiózni, meg cuki kiskutyás képekkel teleszórni a facebook falunkat, de én az utolsó napon is azt vettem észre, hogy ez a rádió nem volt hajlandó sem kimondani, sem tudomásul venni, hogy az egész létezése egy politikai döntéshozatal eredménye volt 2012-ben.
Biztos vagyok benne, hogy lesz dance zenét játszó rádió, talán Roxy néven, ezt nem tudjuk, de az utóbbi 20 évben mindig volt, mert volt rá igény. Nem azzal volt sosem a bajuk az illetékeseknek, hogy van egy ilyen rádió, hanem, hogy nem ők csinálják, és ez a lényeg.
Biztos vagyok benne, hogy lesz dance zenét játszó rádió, talán Roxy néven, ezt nem tudjuk, de az utóbbi 20 évben mindig volt, mert volt rá igény. Nem azzal volt sosem a bajuk az illetékeseknek, hogy van egy ilyen rádió, hanem, hogy nem ők csinálják, és ez a lényeg.