donder írta:Eltűnt a teletext az m2-n... (UPC kábeltévé 750 MHz-es rendszer)Változatlanul a 1221 a te barátod az ilyen hatalmas problémákra.
donder írta:Eltűnt a teletext az m2-n... (UPC kábeltévé 750 MHz-es rendszer)www.port.hu
djlacee írta:WTF??? Fehérváron eddig is voltak ezek sőt, még sok másik...egy másik fórumon valaki írta:ÁSZF 3/a sz. melléklet - 2011. március 1-től analóg rádiós csomag kerül bevezetésre, amelynek havidíja 150 Ft.na tényleg itt az ideje elhúzni ettől a F.O.S. szolgáltatótól, és egy tetőantennába beruházni
csomag:MR1 MR2 MR3
Zsolt írta:Ezt nem is nagyon értem. Ehhez gyakorlatilag minden előfizetőhöz, aki nem fizet rá elő, be kéne iktatni egy valamilyen szűrőt ami 108 MHz-ig leszűri a sáv alját. Ez így csak veszteség lenne nekik.Nem külön van gondolom, hanem még a szociális csomag alatt rendelhető, a nagyobbakban meg benne van.
djlacee írta:Ezt nem is nagyon értem. Ehhez gyakorlatilag minden előfizetőhöz, aki nem fizet rá elő, be kéne iktatni egy valamilyen szűrőt ami 108 MHz-ig leszűri a sáv alját. Ez így csak veszteség lenne nekik.egy másik fórumon valaki írta:ÁSZF 3/a sz. melléklet - 2011. március 1-től analóg rádiós csomag kerül bevezetésre, amelynek havidíja 150 Ft.na tényleg itt az ideje elhúzni ettől a F.O.S. szolgáltatótól, és egy tetőantennába beruházni
egy másik fórumon valaki írta:ÁSZF 3/a sz. melléklet - 2011. március 1-től analóg rádiós csomag kerül bevezetésre, amelynek havidíja 150 Ft.na tényleg itt az ideje elhúzni ettől a F.O.S. szolgáltatótól, és egy tetőantennába beruházni
djlacee írta:http://www.legalja.hu/?leg=view&img=20110127_hd.jpgHúazannyát ez mekkora gáz.
ez már nekem is feltűnt