RADIOSITE Fórum

• Part FM - Siófok, Fonyód

#121728  Szerző: Milán

Hamarosan újabb ismerős hang, illetve új műsorblokk :)
 #121250  Szerző: mihalylovics

LuciFerko írta:Van RDS-ben dalcímkiírás, 25-28 dB térerőnél is tökéletes. Szépen be lett állítva :yeah: :party:
PS-ben, mint mondjuk a Rádió 88-nál?
 #121247  Szerző: Richmonde

Milán írta:
LuciFerko írta:Van RDS-ben dalcímkiírás, 25-28 dB térerőnél is tökéletes. Szépen be lett állítva :yeah: :party:
Köszi :) Hát a technikus kolléga sokat dolgozott vele, és meg is lett az eredménye! :)
Azt a legnehezebb beállítani. Fontos, hogy az RDS alapvivő fázisban legyen a Stereo pilot vivővel. Az interferencia miatt csúnyán elronthatja a hangzást, a helytelen használat. Gratula :)
 #121228  Szerző: Milán

Köszi :) Hát a technikus kolléga sokat dolgozott vele, és meg is lett az eredménye! :)
 #121221  Szerző: LuciFerko

Van RDS-ben dalcímkiírás, 25-28 dB térerőnél is tökéletes. Szépen be lett állítva :yeah: :party:
 #120754  Szerző: roberto

Pedig valamikor bejött felénk is, mikor az egy tizeddel lejjebb lévő rádió pont nem szólt.
 #120751  Szerző: markfelt

nemrég ráindult a radio drava a 92.5-ön. pontosabban vételkörzetet növelt.
nem tudom honnan, mennyivel ad, de rendesen megcsonkította a part fm adáskörzetét.

http://www.radio-drava.hr/
egyébként zeneileg teljesen rendben van. mármint a drava.
 #118701  Szerző: mlaszlo

pgabor írta:Jó kis rádió, végre lett Siófoknak lett egy jó rádiója, régóta egy nagy űr volt ezen a téren. Állandóan sajnos nem lakom a vételkörzeten belül, de ha Balatonon vagyok, akkor mindig ez szól.
Ha jól értelmezem a Part FM 92,6 és a Balaton FM 101,3 ugyanaz szól? A nyugati medencénél nem jártam mostanában.
Pár apróságra oda lehetne figyelni, pl. most reggel 9-kor a tegnapi hírblokk ment le. Furán hangzott, amint a hírolvasó elmondta, hogy ma délután döntés született a vizes sporteseményről, illetve hogy nagy valószínűséggel megtartják a Balaton átúszást, miközben már javában zajlik az átúszás.
Illetve gondolom ez a szöveges arány vállalása miatt van, de esetleg lehetne kicsit több zene az esti órákban, mert most sokszor hosszú interjúk, riportok mennek.
 #118699  Szerző: asimov

Autóból (kicsit is valamirevaló rádióval és antennával) én ez elképzelhetőnek tartom.
Nálam, padlásdipóllal ugyan nem jön a fonyódi adó, viszont a tetőn levő "háromlábú"-val tiszta vétele van, általában RDS-el, bár most éppen mono-ban jön.
Az a kérdés, hogy a széplaki adó meddig szól el lefelé.
pgabor írta: Ezzel a két frekvenciával az egész Balaton le van fedve?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 38