RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#48907  Szerző: Sokol404

Ez pedig a II. kazettám -B- oldala (szintén 1998-ból), rajta néhány egész érdekes akkori szignállal, szép sztereó az egész, csak sajnos nem Hi-Fi-vel lett felvéve, így a minősége "más".
Inkább amolyan AM-sztereó...

http://www10.zippyshare.com/v/29579818/file.html

Danubius Rádió 2. rész, -B- oldal (1998).mp3
 #48876  Szerző: Sokol404

csokie írta:Hát igen, régi jó kis számok mára javarészt kikoptak a rádiókból, top 200 megy szinte minden rádión manapság.
Én is ezt mondom (már alig hallgatok magyar, zenei adót). Rátapintottál a lényegre, szerintem is ez a legfőbb, de nem egyetlen baj. Pedig ennek nem kéne ám így lennie!! :cry:
Akárhová is mégy az országban, mindenütt szó szerint ugyanaz szól, + egyszer egyik ismerősöm Litvániában járt, ott is dettó ugyanezek a számok mentek, mint nálunk. pff
 #48870  Szerző: Sokol404

centerweb írta:
Sokol404 írta:És a 2. adag:

http://www23.zippyshare.com/v/47085693/file.html

Danubius Rádió 4. rész, -B- oldal (1998.06.29.).mp3

(Itt már igyekeztem hangosabbra állítani a modulációt.)
A szignálok miért vannak kivágva?
Mert még csak 11 éves voltam, amikor a számok miatt vettem fel az egészet, hogy később visszahallgathassam, és hát sajnos akkoriban nem sokat foglalkoztam a szignálokkal, bár még így is "viszonylag sok" van rajta. :blush: Igazad van, nézőpont kérdése. :P Most már én is bánom, hogy többet nem hagytam meg.

(A többi feldigizett anyagon lesz még bőven!) Amúgy egész sokrétű szignáljaik voltak akkoriban! :yeah:
 #48859  Szerző: csokie

Hát igen, régi jó kis számok mára javarészt kikoptak a rádiókból, top 200 megy szinte minden rádión manapság.
Mindegy, az a lényeg hogy fogható volt "Bugyiban az FM 103.3-on." :D
 #48847  Szerző: Sokol404

totya írta:
Sokol404 írta:Parancsoljatok: :boldog: (Ha a Nero vitte volna, már a B oldal is meglenne -rajta Jáksó egy rövid hülyéskedésével egy Spice Girls-szám végén.)
Köszönöm a feltöltést.
Nagyon szívesen! :yes:
 #48823  Szerző: totya

Sokol404 írta:Parancsoljatok: :boldog: (Ha a Nero vitte volna, már a B oldal is meglenne -rajta Jáksó egy rövid hülyéskedésével egy Spice Girls-szám végén.)
Köszönöm a feltöltést.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 109