RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#53978  Szerző: Cicoo

lali87 írta: Kép

Erről a térképről meg egyszerűen csak lemaradt a kapuvári vételkörzet :-P
A pesti tényleg lefed ekkora területet? :o
 #53973  Szerző: donb

olvaso1 írta:Én nem látok semmilyen változást.
Viszont kaptunk egy hiányos térképet, ami legfeljebb egy listával ér fel, mert csak egy nyíl mutat oda, ahol fogható és, csak a frekvencia van ráírva.
Megtette volna egy felsorolás is ennyi erővel. Amibe persze a két balatoni és a budapesti frekvencia is bekerülhetett volna :)
Van változás :). Ott van még Gábor neve...
 #53972  Szerző: lali87

Lehet elég a helyi "híreknek" Hétfőtől-szombatig 6, Vasárnap 4 óra. A nap többi részét meg kitölti a Juventus.... :roll:
 #53971  Szerző: djlacee

lali87 írta:Erről a térképről meg egyszerűen csak lemaradt a Kapuvári vételkörzet :-P
de a listában benne van, innen azért maradt le, mert úgy volt, hogy lesz valami változás, hiszen a város megvette azt a rádiót, mégis maradt Juventus.
 #53970  Szerző: lali87

djlacee írta:Meg hát azért Kapuvár se Sárvár környékén van 8-)
Kép

Erről a térképről meg egyszerűen csak lemaradt a kapuvári vételkörzet :-P
 #53967  Szerző: djlacee

Meg hát azért Kapuvár se Sárvár környékén van 8-)
 #53964  Szerző: szemilan

Én nem látok semmilyen változást.
Viszont kaptunk egy hiányos térképet, ami legfeljebb egy listával ér fel, mert csak egy nyíl mutat oda, ahol fogható és, csak a frekvencia van ráírva.
Megtette volna egy felsorolás is ennyi erővel. Amibe persze a két balatoni és a budapesti frekvencia is bekerülhetett volna :)
 #53946  Szerző: LuciFerko

fehérvári UPC-n honnan veszik a Juventust? 101.15 mhz-en 112k hangja van és halk.
 #53887  Szerző: szemilan

Ezek a bejelentkezések nem nagyon sikerülnek mostanság. Szerintem némelyik nem is élő. Bár minek is élőben bejelentkezni?:) Nem sok értelmét látom az élő bejelentkezésnek. Max, ha gyorsan valakit meg kell interjuvolni vagy valami ami sűrgős.:)
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 260