RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#44516  Szerző: donder

drkotasz írta:
Snake írta:Ónos esőt azért kizárnám, az csak túlhűtött talaj esetén létezik. (-x°C)
Csss, donderéknél volt. Hó, ónos eső, hamufelhő, hurrikán, monszun, krokodil, víziló, minden.
:wailing: :wailing: :wailing:
Egy erős vihar volt! Bazzz!!!!!????? :x Igen volt jég, és pár percig (nem tom miért) esett a snow. Mellékesen: NEM VAGYOK HÜLYE!!! :X.: :hit:
 #44480  Szerző: LuciFerko

2012 előszele :gülü2:
 #44479  Szerző: drkotasz

Snake írta:Ónos esőt azért kizárnám, az csak túlhűtött talaj esetén létezik. (-x°C)
Csss, donderéknél volt. Hó, ónos eső, hamufelhő, hurrikán, monszun, krokodil, víziló, minden.
 #44475  Szerző: Snake

Ónos esőt azért kizárnám, az csak túlhűtött talaj esetén létezik. (-x°C)
 #44467  Szerző: LuciFerko

akkor sopronban szélsőségesen jó idő volt ma :)
 #44458  Szerző: djlacee

Itt kb délelőtt 10től csodásan sütött a nap :lol:
 #44447  Szerző: LuciFerko

remélem lekamerázta valaki a metnetről vagy az időképről
 #44446  Szerző: donder

Ja, 5 percig hullott (De egyből elolvadt amint földet ért)
 #44444  Szerző: LuciFerko

donder írta:Ekkora zivatar még nem volt Debrecenben!!! Volt ebben minden, eső, jég, ónos eső, és a végére úgy grátiszképpen megindult a hó... :wailing:
Mióta az eszemet tudom, itt nem volt ekkora erejű vihar. A polikarbonáttal fedett terasz teteje betört, ömlik a víz.
Ami mégjobb hogy áram sincsen...
(Most felmerülhet a kérdés hogy hogy a francban gépezek)
Laptopról, és használom a szomszéd wifijét (mivel a szomszéd másik fázisra van rákötve) :(
Hó??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
 #44438  Szerző: donder

Ekkora zivatar még nem volt Debrecenben!!! Volt ebben minden, eső, jég, ónos eső, és a végére úgy grátiszképpen megindult a hó... :wailing:
Mióta az eszemet tudom, itt nem volt ekkora erejű vihar. A polikarbonáttal fedett terasz teteje betört, ömlik a víz.
Ami mégjobb hogy áram sincsen...
(Most felmerülhet a kérdés hogy hogy a francban gépezek)
Laptopról, és használom a szomszéd wifijét (mivel a szomszéd másik fázisra van rákötve) :(
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 209