RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#10770  Szerző: MrG

NagyBela írta:Valaki magyarázza már el nekem, hogy hogy lehet frekvenciát találni főleg most? :lol:
Már hogyne lehetne?! Tavaly is kerestettek csomót, pedig akkor moratórium volt. Most már az sincs.
Vagy nem erre gondolsz?
 #10768  Szerző: NagyBela

Üdv!

Idézek:

,valamint egy szombathelyi talált frekvenciára hivatkozva"

Valaki magyarázza már el nekem, hogy hogy lehet frekvenciát találni főleg most? :lol:

Nagyon kiváncsi vagyok!
 #10730  Szerző: Johnny

Ezek szerint marad a gold fm arculat a hálózatban is. Minek pöcsölnének új-jobb kitalálásával.
Ez jó hír.....ezt továbbvinni országosra öngyilkosság. Dunántúlon nem hiszem hogy fogják tolerálni a 10-15 éves zenei/rádiózási/hangzásvilági lemaradást.
Készülj Magyarország. Jön Nyíregyháza. :mrgreen: :mrgreen:
 #10727  Szerző: Andrew5

szerintem mi az állam kiskatonái hiába figyeljük és kesergünk, avagy örülünk az eseményeken senkit nem érdekel. Ez az egész csak politika, politika no és politika. Kimelett ki áll. Itt ugye a szocik vannsak hát most az ő kezükben van minden és hát kihasználják amíg lehet. Azért arra kiváncsi vagyok hogy megszünt szerződést hogy újit fel az ortt.....

De én azt mondom semmi sem lehetettlen.
 #10680  Szerző: centerweb

Meg a "Gold FM hírszolgálatukon" is kéne csiszolni jó sok mindent, nálam akkor pattant el ezzel kapcsolatban a cérna, amikor tavaly egy ilyen esős-csúszós csomóbalesetes napon, az volt a főhír hogy Chicagoban(!) most milyen balesetek vannak a csúszós úton.. Most nem azért, de ki a francot érdekel ilyenkor Chicago?
 #10678  Szerző: kiskala

Igen. Valóban jól megírták a cikket. Nekem is tetszik. Elgondolkodtató néhány dolog. Szebb lenne, ha nem tartozna a társaság az Ortt felé, és ha nem hitelből csinálnák, ami a mi pénzünk is. Ha már hálózatos rádiód akarnak csinálni vidékről ne így, főleg ne ilyen álmos, beleunt stábbal. Én nem akarok senkit megsérteni, de itt-ott szoktam hallgatni a rádiót. Reggel elalszanak, semmi hangsúlyt, életet nem visznek bele. A délután, és az este se jobb. Már maga a szignálpark sem jó. (nem akarom csúnyábban írni milyen). Így nem lehet országos "babérra" törni. Fáj az, hogy talán néhány hónap, vagy év múlva azt halljuk, hogy belebuktak, és eltűntek a mi milliárdjaink. A stábot mindenképpen fejleszteni kellene riporterekkel, hírszerkesztőkkel, stb. (városonként), a műsorvezetőknek meg egy kis öröminyekciót kell adni, főleg reggel. A zenei szerkesztés pedig silány.
 #10645  Szerző: Obladioblada

Végre valaki rendesen megírta. Több dolgot tudnék most kiemelni, de egyrészt nem akarok, másrészt időm sincs, így csak egyet:

A szóvivő szerint az ORTT-tartozás nem más, mint alku a két fél jogászai között, amelyet a médiahatóság évekkel ezelőtt lefolytatott a szintén nem fizető Sláger Rádióval is, és lám, annak sem lett következménye.

De inkább ehhez sem fűzök semmit, csak mosolygok, mert ez sem teljesen így van.
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 222