RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#43224  Szerző: djlacee

Mauro írta:Esetleg F1 is adhatnák úgy.
Ezt minden adandó alkalommal elsütöd
 #43223  Szerző: Mauro

Madarak azt csicseregték hogy az X-FAKTOR-T 16:9-BE sugározzák! Kíváncsian várom. Esetleg F1 is adhatnák úgy.
 #42730  Szerző: donder

mlaszlo írta:
Mauro írta:Digitálison is?
Igen, analógon és digitálison is pattogott, még ma dél körül is. Tegnap viccnek szántam, hogy Rise FM feeling, de tényleg nagyon hasonló volt a jelenség. Nem tudom mitől lehetett ez UPC kábelen.
Megerősítem, Debrecenben is defektes a hang
 #42581  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Digitálison is?
Igen, analógon és digitálison is pattogott, még ma dél körül is. Tegnap viccnek szántam, hogy Rise FM feeling, de tényleg nagyon hasonló volt a jelenség. Nem tudom mitől lehetett ez UPC kábelen.
 #42571  Szerző: Mauro

Digitálison is?
 #42529  Szerző: mlaszlo

UPC kábelen most furcsán pattog az RTL Klub hangja. Tiszta RiseFM feeling :D
 #42520  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Ki dobták Horváth Évát Mónika miatt. Én sose néztem reggeli műsorokat de Redva Klub elmehet a ......

:x :shoot:
Nagy ritkán szoktam csak belenézni a műsorba, de szerintem is rossz cserét csinálnak, Mónika már volt vendég műsorvezető a Reggeliben és nagyon gyenge volt. Kár a két kirakott műsorvezetőért.
Mivel én sose néztem Reggelit Így én is csak őket sajnálom. :(
De ez van. Remélhetően TV 2 lecsap rájuk.
 #42515  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Ki dobták Horváth Évát Mónika miatt. Én sose néztem reggeli műsorokat de Redva Klub elmehet a ......

Nagy ritkán szoktam csak belenézni a műsorba, de szerintem is rossz cserét csinálnak, Mónika már volt vendég műsorvezető a Reggeliben és nagyon gyenge volt. Kár a két kirakott műsorvezetőért.
 #42514  Szerző: Mauro

Ki dobták Horváth Évát Mónika miatt. Én sose néztem reggeli műsorokat de Redva Klub elmehet a ......

• 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 199