RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#65918  Szerző: mimi

Ja, csak hogy nézne már ki, hogy az egész naaaagy Pest-Budán csak mono hanggal érhető el :)
Az nem lehet még, hogy az alacsony freki+nagy térerő párosítás miatt könnyen fordulhatnak elő vételi zavarok (mint pl. visszaverődő jelből adódó szellemkép), és ez is indokolja?
 #65908  Szerző: LuciFerko

mimi írta:
LuciFerko írta:pesten belül minek kis adó? az O1es tuti beszólja az egészet :ninja:
OIRT normában, mono hanggal.
az átlagjúzert az nem zavarja :ninja:
 #65896  Szerző: mimi

LuciFerko írta:pesten belül minek kis adó? az O1es tuti beszólja az egészet :ninja:
OIRT normában, mono hanggal.
 #65893  Szerző: pébégáz

Akkor lehet, hogy a helyi kábeltévéről szűrődött ki.
 #65887  Szerző: LuciFerko

pesten belül minek kis adó? az O1es tuti beszólja az egészet :ninja:
 #65885  Szerző: pébégáz

Az UHF 63 melyik adója az M1-nek ? A VII. kerületben vettem ezen a csatornán.
 #65290  Szerző: egon2

Az m2-t a lakosság 80%-a eléri.Mivel kábelen az alap csomagban van benne.
Ha jól tudom Magyarország kábel tv lefedettsége 65% és erre jön a 15% műholdas lefedettség.
 #64981  Szerző: mimi

Vélhetően az új kormányzat amellett, hogy jelentősen átalakította a közszolgálati média struktúráját, pénzzel is meg fogja tömni kellőképpen.
 #64965  Szerző: Promenád

Zoey írta:
admin írta:http://www.mediapiac.com/media/televizi ... z-m2/5450/
Kíváncsian várjuk :)
Mondjuk nem tudom, számíthatunk-e nézettség-növekedésre így, hogy jóformán csak a 24 év alattiaknak szól majd a csatorna. Más kérdés a lefedettség. Az ország hány százalékán érhető el az m2 jelenleg?

Jelenleg műholdról 100%-os a lefedettség, digitális földfelszínin közel 98% és még beleszámítható, hogy hány kábelszolgáltató alap programcsomagjában is benne van. Habár valahol olyat is olvastam, hogy műholdon megszűnnek majd, mert nincs rá pénz.

Egyébként az ötlet nem rossz, csupán én is arra lennék kíváncsi hogyan tudd majd megélni egy ilyen jellegű csatorna ebben a Minimaxos, Cartoon Network-ös, Nickelodeon-os, Booomerang-os és Disney Chanel-es világban. Igaz, Németországban is működik egy hasonló tematikájú csatorna KIKA névvel. Ott két közszolgálati tévé összefogásával jött létre (ARD, ZDF), de nem úgy tapasztalom, hogy hatalmas nézettségi csúcsokat döngetnének. Javarészt rajzfilmeket adnak, minimális gyerekfilmekkel, saját gyártásban.

Kétlem, hogy lesz egyáltalán pénze a Magyar Televíziónak bármilyen új műsorstruktúra kialakítására. Csak nézzétek meg a mostani műsoraikat : ismétlés hátán ismétlés minimális belső stúdiós műsorokkal, hogy a legminimálisabb összegekbe kerüljön. Szerintem már ha egy új kábelt kellene vásárolni ahhoz a csodálatos HD eszközparkhoz már a fejüket vakarják honnan és melyik műsorból faragják le pénzt rá.

Hiába adnak szabad kezet bármelyik intendánsnak, ha keret nincsen rá és még egy bökkenő van: mi lesz a regionális stúdiókkal, akik már szinte ingyen dolgoznak be? Erről valahogy nem szól a fáma ...
  • 1
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 235