Zoey írta:admin írta:http://www.mediapiac.com/media/televizi ... z-m2/5450/
Kíváncsian várjuk 
Mondjuk nem tudom, számíthatunk-e nézettség-növekedésre így, hogy jóformán csak a 24 év alattiaknak szól majd a csatorna. Más kérdés a lefedettség. Az ország hány százalékán érhető el az m2 jelenleg?
Jelenleg műholdról 100%-os a lefedettség, digitális földfelszínin közel 98% és még beleszámítható, hogy hány kábelszolgáltató alap programcsomagjában is benne van. Habár valahol olyat is olvastam, hogy műholdon megszűnnek majd, mert nincs rá pénz.
Egyébként az ötlet nem rossz, csupán én is arra lennék kíváncsi hogyan tudd majd megélni egy ilyen jellegű csatorna ebben a Minimaxos, Cartoon Network-ös, Nickelodeon-os, Booomerang-os és Disney Chanel-es világban. Igaz, Németországban is működik egy hasonló tematikájú csatorna KIKA névvel. Ott két közszolgálati tévé összefogásával jött létre (ARD, ZDF), de nem úgy tapasztalom, hogy hatalmas nézettségi csúcsokat döngetnének. Javarészt rajzfilmeket adnak, minimális gyerekfilmekkel, saját gyártásban.
Kétlem, hogy lesz egyáltalán pénze a Magyar Televíziónak bármilyen új műsorstruktúra kialakítására. Csak nézzétek meg a mostani műsoraikat : ismétlés hátán ismétlés minimális belső stúdiós műsorokkal, hogy a legminimálisabb összegekbe kerüljön. Szerintem már ha egy új kábelt kellene vásárolni ahhoz a csodálatos HD eszközparkhoz már a fejüket vakarják honnan és melyik műsorból faragják le pénzt rá.
Hiába adnak szabad kezet bármelyik intendánsnak, ha keret nincsen rá és még egy bökkenő van: mi lesz a regionális stúdiókkal, akik már szinte ingyen dolgoznak be? Erről valahogy nem szól a fáma ...