PooLee írta:Frissen megnyert freki????????? A 106.5??? Most vagy én vagyok nagyon eltévedve, vagy ez az információ téves.egyedüli pályázó volt.
PooLee írta:Frissen megnyert freki????????? A 106.5??? Most vagy én vagyok nagyon eltévedve, vagy ez az információ téves.egyedüli pályázó volt.
veterán írta:Még egyszerűen egy "106,5 Rádió 1" introra sem voltak képesek, csak annyit mond be, hogy "Rádió 1".Roger írta:Nem tudom miért, de úgy tűnik, hogy a 106.5 Dunaföldvár az utóbbi időben el van hanyagolva, van hogy élvezhetetlen maga az adás hangzása/minősége, volt hogy össze-vissza akadtak, keveredtek a szignálok, ismétlődtek ugyanazok a zenék egymás után. Ezeket "kijavították" de ma egész délután hallgattam és: zene - pár tized másodperc szünet - szignál megint szünet - zene.Frissen megnyert freki es meg nincs networkben
Ahogy olvastam máshol is vannak problémák...
veterán írta:Legalább egy winampot feltehettek volna, onnan is jobban megy.Roger írta:Nem tudom miért, de úgy tűnik, hogy a 106.5 Dunaföldvár az utóbbi időben el van hanyagolva, van hogy élvezhetetlen maga az adás hangzása/minősége, volt hogy össze-vissza akadtak, keveredtek a szignálok, ismétlődtek ugyanazok a zenék egymás után. Ezeket "kijavították" de ma egész délután hallgattam és: zene - pár tized másodperc szünet - szignál megint szünet - zene.Frissen megnyert freki es meg nincs networkben
Roger írta:Nem tudom miért, de úgy tűnik, hogy a 106.5 Dunaföldvár az utóbbi időben el van hanyagolva, van hogy élvezhetetlen maga az adás hangzása/minősége, volt hogy össze-vissza akadtak, keveredtek a szignálok, ismétlődtek ugyanazok a zenék egymás után. Ezeket "kijavították" de ma egész délután hallgattam és: zene - pár tized másodperc szünet - szignál megint szünet - zene.Frissen megnyert freki es meg nincs networkben
PooLee írta:Elképesztő az az elmaradás, ami a Rádió1-nél van... A Pitbull-féle Back In Time hány hete vagy hónapja sláger Európa-szerte? A Rádió1 még mindig az International Love-ot és egyéb "ősrégi" számait adja... Flo Rida mióta fütyörészik Magyarországon kívül mindenhol? A Rádió1-en persze még a Right Round a sláger... Azt hiszem, még sorolhatnék egy tucat példát... Szerintem nem azzal van a baj, hogy ismételnek, mert egy ilyen típusú rádiónál ez alap, ez nincs a világ más részein sem másképp. Viszont ekkora lemaradásban lévő "mai slágereket" játszó rádióval még nem találkoztam sehol... De hogy pozitívan álljunk a dolgokhoz: HUNGARIKUM! Ilyen csak nekünk van! Becsüljük meg! Legyünk rá büszkék!Így van. A "Csak igazi mai sláger megy" a szlogenjük, de ez egy bődületes hazugság és főleg megtévesztés a zenei világban nem jártas ember számára. Ezért is nem hallgatom már egy ideje.
PooLee írta:Elképesztő az az elmaradás, ami a Rádió1-nél van... A Pitbull-féle Back In Time hány hete vagy hónapja sláger Európa-szerte? A Rádió1 még mindig az International Love-ot és egyéb "ősrégi" számait adja... Flo Rida mióta fütyörészik Magyarországon kívül mindenhol? A Rádió1-en persze még a Right Round a sláger... Azt hiszem, még sorolhatnék egy tucat példát... Szerintem nem azzal van a baj, hogy ismételnek, mert egy ilyen típusú rádiónál ez alap, ez nincs a világ más részein sem másképp. Viszont ekkora lemaradásban lévő "mai slágereket" játszó rádióval még nem találkoztam sehol... De hogy pozitívan álljunk a dolgokhoz: HUNGARIKUM! Ilyen csak nekünk van! Becsüljük meg! Legyünk rá büszkék!Ez csakis a Rádió 1 hibája... Én ezeket a slágereket szinte minden más magyar adón hallottam már, még kisebb helyi rádiók is nyomják őket, csak éppen a Rádió 1 nem... Szerintem olyan 1-2 év múlva bekerülnek a rotációba.