RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#19012  Szerző: Mauro

Kép
 #19011  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:
mlaszlo írta:Bajnokok Ligája döntő m1 HD teszt a MinDig TV platformon

Az Antenna Hungária tesztjelleggel elérhetővé teszi a MinDig TV platformon az m1 HD programját a ma esti Bajnokok Ligája döntőjének idejére. A tesztprogram az 'A' Multiplexen, Budapest körzetében az 55-ös, Kabhegy körzetében a 64-es és Szentes körzetében a 60-as csatornán érhető el.

Jó lenne, ha most már véglegesen is felkerülne és nemcsak teszt jelleggel néhány napra :(
SZÉGYEN!!! Ez is csak itt magyarországon fordulhat elő...
Na arra még várhatsz.
 #19001  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Bajnokok Ligája döntő m1 HD teszt a MinDig TV platformon

Az Antenna Hungária tesztjelleggel elérhetővé teszi a MinDig TV platformon az m1 HD programját a ma esti Bajnokok Ligája döntőjének idejére. A tesztprogram az 'A' Multiplexen, Budapest körzetében az 55-ös, Kabhegy körzetében a 64-es és Szentes körzetében a 60-as csatornán érhető el.

Jó lenne, ha most már véglegesen is felkerülne és nemcsak teszt jelleggel néhány napra :(
SZÉGYEN!!! Ez is csak itt magyarországon fordulhat elő...
 #18995  Szerző: mlaszlo

Bajnokok Ligája döntő m1 HD teszt a MinDig TV platformon

#18866  Szerző: mg

Mauro írta:Lehet, hogy sokat segítene, ha külföldi bejegyzésű magyar nyelvű tv-k rá kerülhetnének.
azér érzed, hogy az erősen jogi nonszensz :)
 #18817  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Szabi írta:Azért azt figyelembe kell venni, hogy ott analóg földin kb annyi csatorna van/volt, mint nálunk egy közepes kisvárosi kábelhálózaton...

Ott sok csatorna várható DVB-T-n is, nálunk meg szerintem a rendelkezésre álló kapacitás fele se lesz kihasználva.
Szerintem örülhetünk, ha a jelenlegi két multiplex megtelik :(
Mondjuk első körben a lefedettséget kellene rendbe rakni, mert annak ellenére hogy ez már az éles szolgáltatás, elég instabil :(
Lehet, hogy sokat segítene, ha külföldi bejegyzésű magyar nyelvű tv-k rá kerülhetnének.
 #18816  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:Azért azt figyelembe kell venni, hogy ott analóg földin kb annyi csatorna van/volt, mint nálunk egy közepes kisvárosi kábelhálózaton...

Ott sok csatorna várható DVB-T-n is, nálunk meg szerintem a rendelkezésre álló kapacitás fele se lesz kihasználva.
Szerintem örülhetünk, ha a jelenlegi két multiplex megtelik :(
Mondjuk első körben a lefedettséget kellene rendbe rakni, mert annak ellenére hogy ez már az éles szolgáltatás, elég instabil :(
 #18813  Szerző: MrG

Azért azt figyelembe kell venni, hogy ott analóg földin kb annyi csatorna van/volt, mint nálunk egy közepes kisvárosi kábelhálózaton...

#18810  Szerző: Mauro

mg írta:
Mauro írta:Láttam már MPEG-4es STB-t, és van már egy pár TV, amibe van MPEG-4es vevő.
nem azt mondom, hanem a T2-es szabványt
Ja ok. Aki most vett TV-t cserélheti le ha mi is át állunk.
 #18809  Szerző: mg

Mauro írta:Láttam már MPEG-4es STB-t, és van már egy pár TV, amibe van MPEG-4es vevő.
nem azt mondom, hanem a T2-es szabványt
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 203