RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#39537  Szerző: Mauro

SzD írta:Én örülök megint az időjárásnak. A hóra -amit természetesen sok helyen megint elfelejtettek eltakarítani- ráesett még némi hó, reggelre fasza jegesek lettek az utak. Most esik rá az eső, és minden tiszta takony. Nyami-nyami...főleg gyalogolni jó ilyenkor ugrándozva a 15 centis pocsolyákból az 10 centis latyakba (mer' az mégis jobb, mintha bokáig vízben járnánk).
Nálam nem gond ha bokáig ér a víz vagy hó. Azon még átgázolok. Csak sarat és jeget utálom.
 #39536  Szerző: SzD

Én örülök megint az időjárásnak. A hóra -amit természetesen sok helyen megint elfelejtettek eltakarítani- ráesett még némi hó, reggelre fasza jegesek lettek az utak. Most esik rá az eső, és minden tiszta takony. Nyami-nyami...főleg gyalogolni jó ilyenkor ugrándozva a 15 centis pocsolyákból az 10 centis latyakba (mer' az mégis jobb, mintha bokáig vízben járnánk).
 #39528  Szerző: donder

djlacee írta:Szakad a hó! ezaz :yes:
Nálunk szerencsére épp olvad, de ha még egyszer esni mer a hó, esküszöm hogy hősugárzóval fogom elolvasztani! :x
 #39517  Szerző: Pasa

Itt is, nem kicsit. Este 11 óta 3 centi friss jött le, közben a +1-ből lett -1.
 #39514  Szerző: djlacee

Szakad a hó! ezaz :yes:
 #38978  Szerző: Pasa

Most fiatalodom kicsit :) , 1987-ban volt utoljára ilyen, igaz, akkor nagyobb hó volt. Én is folyamatosan küzdök induláskor azzal, hogy a helyemről kiálljak. Aztán hazaérkezéskor ugyanez fordítva. Elég idegesítő, viszont végre igazi tél van. Nem baj ez, kibírjuk, nyár meg úgyis lesz. Akkor majd talpig büdösen visszasírjuk a hideget. :hehe:
 #38974  Szerző: nyikolaj

Én ma reggel buszt toltam.Ugyanis kicsúszott,majd keresztbeállt.Nagyon nehezen tudott csak elindulni. :(
 #38973  Szerző: Ghee

30cm hó... :shoot: :fuckyou:

Tegnap délután kb. 20 perc míg kijutottam a főbb útra a parkolóból (kb. 10-20m!!!) ma este ugyanez vissza... :gülü2:

Ilyenkor mindegy milyen téligumid van... az autó alja néhol fel is akadt a friss hóra, a kerék meg csak pörgött... de kiküzdöttem magam némi lapátolás segítségével. Továbbra is LE A HÓVAL ÉS A TÉLLEL!!! :x

A legnehezebb egy automata BöMös-nek volt, hátsó extra széles gumikkal, de segítettek neki egy kis lapátolással (csak be akart fordulni a parkolóba: kb 20perc volt).
 #38957  Szerző: Snake

Negyven-kettes centiméter jelenthetem :) nemtok kimenni a főútig kocsival lejtőn se, felakad. Talán ennyi havat még nem éltem meg itt. :D
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 209