RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#18808  Szerző: Mauro

mg írta:
Mauro írta:Rosszul tetem fel a kérdést. Tavaly decemberbe miért nem DVB-T2 kezdtünk sugározni? Nekem sose volt bajon az MPEG-4-nel. Örültem is hogy nem MPEG-2 kezdtünk sugározni.
a 30%-kal nagyobb átvitel gondolom, vagy azt jelenti, hogy annyival nő a felhasznált sávszél, vagy azt, hogy csökken a lefedett vételkörzet, a kisebb hibatűrés miatt, úgyhogy szerintem mindegy, vevő meg még úgy sincs hozzá, mint sima DVB-T MPEG-4-hez...
Láttam már MPEG-4es STB-t, és van már egy pár TV, amibe van MPEG-4es vevő.
 #18806  Szerző: mg

Mauro írta:Rosszul tetem fel a kérdést. Tavaly decemberbe miért nem DVB-T2 kezdtünk sugározni? Nekem sose volt bajon az MPEG-4-nel. Örültem is hogy nem MPEG-2 kezdtünk sugározni.
a 30%-kal nagyobb átvitel gondolom, vagy azt jelenti, hogy annyival nő a felhasznált sávszél, vagy azt, hogy csökken a lefedett vételkörzet, a kisebb hibatűrés miatt, úgyhogy szerintem mindegy, vevő meg még úgy sincs hozzá, mint sima DVB-T MPEG-4-hez...
 #18804  Szerző: Mauro

mg írta:
Mauro írta:Digitális átállás Szerbia: DVB-T2 és MPEG-4!

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2

Mi vajon miért nem DVB-T2-be kezdtünk sugározni?
múltkor még az volt a baj, hogy miért MPEG-4-ben kezdtünk
Rosszul tetem fel a kérdést. Tavaly decemberbe miért nem DVB-T2 kezdtünk sugározni? Nekem sose volt bajon az MPEG-4-nel. Örültem is hogy nem MPEG-2 kezdtünk sugározni.
 #18259  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Ez megint csak teszt lesz?
Sajnos igen, csak a két közvetítés alatt fog menni, de mivel az AH most rugalmas volt és engedett az MTV kérésének, így reménykedhetünk, hogy hamarosan megegyeznek.
Nem értem miért nem tudnak meg egyezni már.
 #18220  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Ez megint csak teszt lesz?
Sajnos igen, csak a két közvetítés alatt fog menni, de mivel az AH most rugalmas volt és engedett az MTV kérésének, így reménykedhetünk, hogy hamarosan megegyeznek.
 #18219  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:Akit esetleg érdekel az Eurovíziós dalverseny HD-ban az m1 műsorán, a mai és a szombati közvetítés alatt a Mindig TV-n is :yes:
Ez megint csak teszt lesz?
 #18215  Szerző: mlaszlo

Akit esetleg érdekel az Eurovíziós dalverseny HD-ban az m1 műsorán, a mai és a szombati közvetítés alatt a Mindig TV-n is :yes:
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 203