RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#52216  Szerző: ravasz

Most én is a Balcsin vagyok és már a vihar előtt ment, kb. délután 4-től.

Most mindkét balatoni adó jól szól.
 #52214  Szerző: Szd96

Beszarok jött még 1 zivatar és megjavult a 92.6! :lol: :lol:
 #51820  Szerző: LuciFerko

ravasz írta:
LuciFerko írta:
Szd96 írta:Csak messze van Siófok, vagy ki van kapcsolva a 92.6? (BAlatonlellén vagyok )
még pénteken megpuszilta a villám.
Viszont legalább a 101.3 frenetikusan fantasztikusan tökéletes, indulás óta gyakorlatilag először (már 1-2 hete). :)

Egyébként még így is összeér a 101.3 és a 89.5, bár szerintem csak autóban jó a vétel (tapasztalat).

Tehát aki nagyon akarja, tudja hallgatni a 92.6 nélkül is tűrhetően a Balatonnál.
Világosnál a parton nem :P
 #51817  Szerző: ravasz

LuciFerko írta:
Szd96 írta:Csak messze van Siófok, vagy ki van kapcsolva a 92.6? (BAlatonlellén vagyok )
Viszont legalább a 101.3 frenetikusan fantasztikusan tökéletes, indulás óta gyakorlatilag először (már 1-2 hete). :)

Egyébként még így is összeér a 101.3 és a 89.5, bár szerintem csak autóban jó a vétel (tapasztalat).

Tehát aki nagyon akarja, tudja hallgatni a 92.6 nélkül is tűrhetően a Balatonnál.
 #51810  Szerző: LuciFerko

#51809  Szerző: Szd96

Csak messze van Siófok, vagy ki van kapcsolva a 92.6? (BAlatonlellén vagyok )
 #51806  Szerző: centerweb

Rádiós írta:Airlab , de csak ideiglenes. Már dolgozik a technikai vezető a megoldáson.
Értem, köszönöm.
 #51783  Szerző: Rádiós

Airlab , de csak ideiglenes. Már dolgozik a technikai vezető a megoldáson.
 #51773  Szerző: centerweb

Rádiós írta:Berosált a Klotz pult Miskolcon, már nem először. Éjszaka lett cserélve!
Mire lett cserélve?

Tudomásom szerint az újhelyi Aktívba is voltak már gondok egy ugyanolyannal mint amit most kicseréltek.

Még jó hogy a Gaga-Juventus váltáskor volt egy kis rekonstrukció, mert az az előtti állapotok érdekesek voltak. Főleg a Sztár FM környékén.
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 260