RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#60210  Szerző: nyikolaj

A 90es években igen,voltak amikor nem volt logója a kitályi tv-nek.
 #60208  Szerző: mimi

Abszolút lehetséges, '95-ben lett videónk és az első felvételek még ilyenek voltak...
 #60207  Szerző: LuciFerko

találtam az egyik kazettán egy Ölve vagy halva felvételt, a teletext-maradványokból következtetve a felvétel 1995. október 26.án készült. Lehetséges, hogy ekkor az M1-nek nem volt logója és SECAM rendszerbe sugárzott?
 #53985  Szerző: djlacee

Ausztriában is 4 állami műsor van, ORF1, ORF2, ORF SPORT PLUS, TW1
 #53975  Szerző: lali87

djlacee írta:Véleményem szerint az állami televízióra ráférne egy alapos felújítás............
Szerintem ez sok ember véleménye....és így a digitális átállás küszöbén lenne is rá lehetőség, mert nem kell az m1-en nyomni minden közszolgálati, nezetiségi, esélyegyenlőségi stb. műsort mondván, hogy azt mindenki tudja nézni. Hamarosan a 4 közszolgálati csati ingyen ott lesz mindenkinél. Egy ORF-hez hasonló Magyar Televíziót megérdemelne ez az ország azért a ménykűsok pénzért amit bele ölünk..... :|
 #53968  Szerző: mimi

djlacee írta:Az m4 pedig egy független hírcsatorna lenne, aktuális információkkal, parlamenti közvetítéssel.
Minden jel arra mutat, hogy erről most ne is álmodjunk.
 #53959  Szerző: djlacee

Véleményem szerint az állami televízióra ráférne egy alapos felújítás. A jelenlegi csatornák koncepciója szerintem nagyon rossz, hiszen mindegyik hasonló tartalmat nyújt, túlságosan is hasonlót. Az én ötletem az lenne, hogy így formálják át az állami csatornákat: az mtv-t és a Dunát eleve össze kellene gyúrni, és csinálni m1, m2, m3, m4-et. az m1 egy általános szórakoztató műsor lenne, olyasmi mint az ORF1, sorozatok, vetélkedők, tehetségkutatók mennének, (+ egy kevés közszolgálati tartalom) tehát tulajdonképpen egy kereskedelmi jellegű csatorna lenne, ami versenghetne a két országos kereskedelmi televízióval. Az m2 töltené be a tényleges közszolgálati szerepet, mindenféle beszélgetésekkel, ismeretterjesztő műsorokkal, színházi előadásokkal. Az m3 lenne a regionális csatorna, régiónként más, helyi tartalommal, plusz az adott régióban élő nemzetiségeknek szóló -természetesen magyarul feliratozott- műsorral. Az m4 pedig egy független hírcsatorna lenne, aktuális információkkal, parlamenti közvetítéssel.
 #53403  Szerző: Mauro

Ha így folytatja az MTV kifogják tenni az új székházából.
 #52334  Szerző: Zoey

Gratu az mtv-nek, szerintem világszínvonalú közvetítéseket láthattunk remek kameraállásokból, rendezéssel a 30. Úszó EB-n, a Margit-szigetről!
Na de mégnagyobb gratu a versenyzőknek, hogy ilyen jól szerepeltek! ;)
14 érem, 6. hely az éremtáblán szép eredmény! Így tovább! ;) :yeah:
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 235