LuciFerko írta:2 éve már volt http://www.indavideo.hu/video/Tornado_MagyarorszagonGátér térségében? Az merre van? (Am nem jó a link, az idézésben kijavítottam)

LuciFerko írta:2 éve már volt http://www.indavideo.hu/video/Tornado_MagyarorszagonGátér térségében? Az merre van? (Am nem jó a link, az idézésben kijavítottam)
mlaszlo írta:Ja, most (19:32), -2°C van. A szomszéd Feri bá'-nak testvére ma reggelre halt meg, állítólag emiatt az időjárás miatt... Majd 40°C-os hőingás után mit várjunk még???donder írta:Debrecenben ez a helyzet: (Déli 11:48)Itt is hasonló a helyzet, a hónak már semmi nyoma, egy felhő sincs az égen, szikrázó napsütés és a hőmérő nálam 9 fokot mutat. Délutántól állítólag lehűlés kezdődik, de a jövő hét közepétől ismét a maihoz hasonló időt jósolnak.
Este nálam is szó szerint u.a mint Pasánál, ma mire felkeltem 10 órára, az esőnek már csak kis nyoma, szikrázó napsütés, felső sehol, hó elolvadt, és 12°C van.Mi van itt kérem... Pedig emlékezzetek vissza hogy karácsony elején milyen jól kezdődött minden. Pont jól időzítve jött a hó, (Elsőre jó minőségű) Aztán jött a lehűlés, aztán még több hó most meg mára mindennek 90%-a elolvadt és szó szerint felhő nélkül süt a nap. Na befogom mert még szemet szúrom valakinek...
Ha kell képeket is készítek!
donder írta:Debrecenben ez a helyzet: (Déli 11:48)Itt is hasonló a helyzet, a hónak már semmi nyoma, egy felhő sincs az égen, szikrázó napsütés és a hőmérő nálam 9 fokot mutat. Délutántól állítólag lehűlés kezdődik, de a jövő hét közepétől ismét a maihoz hasonló időt jósolnak.
Este nálam is szó szerint u.a mint Pasánál, ma mire felkeltem 10 órára, az esőnek már csak kis nyoma, szikrázó napsütés, felső sehol, hó elolvadt, és 12°C van.Mi van itt kérem... Pedig emlékezzetek vissza hogy karácsony elején milyen jól kezdődött minden. Pont jól időzítve jött a hó, (Elsőre jó minőségű) Aztán jött a lehűlés, aztán még több hó most meg mára mindennek 90%-a elolvadt és szó szerint felhő nélkül süt a nap. Na befogom mert még szemet szúrom valakinek...
Ha kell képeket is készítek!