RADIOSITE Fórum

• Class FM

#127866  Szerző: markfelt

szerintem igaza van kukacnak... illetve azért a 90-es évek nemcsak eurodanceből állt.
nyilván vannak jók, és nyilván szubjektív, de az ilyen max don't have sex with your ex féléktől nekem mindig felbüffent egy kis sav.
 #127864  Szerző: Sakál

kukac írta:Az eurodance egy fostalicska mufaj, labrazast kap tole, aki csak meghallja. A what is love annyira kozismert hogy nincs nagy kockazata, de a tobbi harmadrangu korhintas diszkoszart hadd ne kelljen mar egy orszagos radionak felvallalnia, eleg ha a videki radiok egynemelyikebol kontrol nelkul az dol ejjel nappal. A 90-es evek a konnyuzene nagy veszkorszaka.
Neked amúgy mi bajod van?! Az év összes napján menstruálsz, esetleg éppen klimaxolsz, régen kaptál pinát vagy egyszerűen csak születési rendellenesség, hogy ekkora nagy seggfej bunkó vagy?
 #127863  Szerző: asimov

Neked barátom és talán pont ezért nem Te döntesz erről, hanem a hallgatók. Ha nekik tetszik, akkor marad az Eurodance, ha Te a fejed tetejére állsz, akkor is. Sőt, nem lenne meglepő a sem, ha (újra) terjedne ez a műfaj, ugyanis az generáció, aki ezen nőtt fel, a második legnagyobb létszámú generáció ma.
A Trance műfajt is leírják évről évre a zene önjelölt megmondó emberei, aztán ehhez képest meg lehet nézni, mennyi fiatal(!) megy el a most futó "ASOT 650" turné állomásaira, és főleg mennyi bevétele van pld. az Armada cégnek. Ők nem jajgatnak letöltők miatt sem, mert nagyon okosan kihasználjak a(z) FB-t és a Youtube-ot is.
kukac írta:Az eurodance egy fostalicska mufaj...
 #127856  Szerző: kukac

Az eurodance egy fostalicska mufaj, labrazast kap tole, aki csak meghallja. A what is love annyira kozismert hogy nincs nagy kockazata, de a tobbi harmadrangu korhintas diszkoszart hadd ne kelljen mar egy orszagos radionak felvallalnia, eleg ha a videki radiok egynemelyikebol kontrol nelkul az dol ejjel nappal. A 90-es evek a konnyuzene nagy veszkorszaka.
 #127840  Szerző: markfelt

frekivadasz írta:Haddawaytől is nyilván csak ezt, mert közismert filmzene. A Rock my heart-ot már nem nagyon fogod hallani.
de a life-ot is csak elvétve...
egyébként engem pl kimondottan idegesít az eurodance, de tudom, hogy van piaca, valahol a tömegigény és a rétegigény között félúton.

lengyelországban van országos mulatós rádió (ottani mulatós persze, kicsit másmilyen, de hasonló a magyarhoz), nagyon jól eltalálták az arányt a hazai faludiszkó zene és az italo, eurodance vonulat között. közepesen népszerű is.
 #127838  Szerző: frekivadasz

Haddawaytől is nyilván csak ezt, mert közismert filmzene. A Rock my heart-ot már nem nagyon fogod hallani.
 #127836  Szerző: whoisthere

Class FM szól a kis ABC-ben. Éppen a What is love ment. Hirtelen felrémlett, hogy valamelyik fórumon osztotta valaki az eurodance műfajt, meg hogy elkapcsolási tényező stb.

Anno a Juventus igen csak nyomta ezeket - Egy extrém pl.: E-rotic - Sex on the phone :D stb.

Nagyon kapa kérdést szeretnék feltenni, hogy ha már a Haddaway-t beteszik, akkor más hasonlókat miért nem?
 #127833  Szerző: Gyurii

100,9 is ott van (bár sztem elő van melegítve egy hídnak...) :troll:

Amúgy 91,8 is ott van (90'-es évek elején itt szól a mostani Csaba 104,0)

Mellesleg össze van gyűrve az antenna, és stereoban szól a 101,6 igaz emeleten vagyok, de régen rosszabbul szólt tényleg a Komádi Class... :blush:

Már csak a 96,7-et kéne megbütykölni, hogy lehessen az államikettest is hallgatni.. :gülü: :smoke:
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 510