RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#51455  Szerző: lali87

Pasa írta:Szerintem meg ma is van olyan jó, mint akármelyik kereskedelmi. Persze ha valaki idióta showműsorokra, béna sorozatokra meg sokadszorra ismételt játékfilmekre kíváncsi, az nem néz MTV-t. De ha esetleg művelődni szeretne, akkor...
Nem rossz, de amióta beindult az ellehetetlenítés (összes plusz forrás elvonása) azóta szépen csendben építik le a nézett műsorokat, a fociVB-t is majdnem eladták.

donder írta:Am a webM3 (régi zöld m3) végleg leállt? Nem érhető el sem a hirado.hu-n sem online stream-en...
Itt van:
http://www.mtv.hu/webm3/

(Mondjuk adást már rég nem láttam rajta :-P )
 #51445  Szerző: Zoey

akhaz írta:megerősítették hd közvetités lesz
Yeah!! Ebből sok pénzt kaszálnak amúgy? Mármint hogy ők a gyártók, és tőlük veszik át más tv-k az adást.
 #51400  Szerző: donder

Am a webM3 (régi zöld m3) végleg leállt? Nem érhető el sem a hirado.hu-n sem online stream-en...
 #51389  Szerző: Pasa

Szerintem meg ma is van olyan jó, mint akármelyik kereskedelmi. Persze ha valaki idióta showműsorokra, béna sorozatokra meg sokadszorra ismételt játékfilmekre kíváncsi, az nem néz MTV-t. De ha esetleg művelődni szeretne, akkor...
 #51384  Szerző: lali87

Mauro írta:A fociközvetítés nem szociális juttatás

http://www.komment.hu/tartalom/20100706 ... mnt_page=1
Én azért nem hiszem, hogy ez olyan sok közpénzbe került :-)
Egy ilyen nézett esemény reklámidejét ők is jó áron tudják eladni ha bukta is volt rajta akkor sem termelt több veszteséget mint bármelyik unalmas műsoruk. Remélem ha újra földi lesz mindkét csatornájuk az 1-esen előtérbe kerül újra a szórakoztatás és a 2-esre rakják ezt sok unalmas nézhetetlen műsort......
Amég nem indult meg az MTV tudatos leépítése (pl: Beugró, Tűzvonalban, Szólás szabadsága, TV ügyvédje) addig egy szinte nézhető TV volt azóta inkább jobb lenne ha nem is lenne.

Egy rendes TV-be tartalom kell. Nyugaton a közszolgálatiak versenyeznek a kereskedelmiekkel. Csak nálunk van ez, hogy ami közszolgálati annak unalmasnak is kell lennie. :oops:
 #51115  Szerző: Mauro

Pletykák szerint HD lesz az úszó Eb közvetítése.
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 235