RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#35752  Szerző: mlaszlo

Valami készülődik errefelé is, kezd villámlani és messziről dörgések hallatszanak. :o
 #35749  Szerző: SzD

Eléggé armageddon feeling van itt. :S
Nagyon durva (szél)vihar készülődik. De legalább az ég szép. Nagy fekete folt felettünk, kör alakban, mellette kék/sötétkék az ég és van egy szép narancssárga folt is a távolban. :yeah:
 #35747  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: Azért nem lenne rossz ha befigyelne végre egy jó kis vihar :hehe: főleg karácsonykor :shock: Ausztrál feeling :gülü2:
Úgy tűnik, hogy megvan az esély rá :shock:
Zivatar és jégeső Somogyban! - Percről percre

Jelenleg a Dunántúl északi és déli felén mozognak zivatarok, melyek igen gyorsan helyeződnek át kelet-északkelet felé. Az OMSZ villámlokalizációs rendszere már közel 1000 villámot regisztrált az elmúlt egy órában.
 #35744  Szerző: LuciFerko

Kép
 #35743  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
SzD írta:Az erre érzékenyek biztos örülnek ezeknek a majd' 40 °C-os hőingásoknak...
Szerintem az ilyen mértékű hőingás már mindenkire hatással van, a nem érzékenyekre is. Hét elején még -10, -15 fokok voltak, több helyen napközben is, két napja meg szinte mindenhol plusz 10-15 fokok vannak. Délutánra pedig a Közép-Dunántúlra narancs riasztás adtak ki, mert heves zivatarok várhatóak :shock:
Azért nem lenne rossz ha befigyelne végre egy jó kis vihar :hehe: főleg karácsonykor :shock: Ausztrál feeling :gülü2:
 #35734  Szerző: Szd96

Jelenleg Beremenden van a legmelegebb: 21 °C :shock: :shock:
 #35731  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Az erre érzékenyek biztos örülnek ezeknek a majd' 40 °C-os hőingásoknak...
Szerintem az ilyen mértékű hőingás már mindenkire hatással van, a nem érzékenyekre is. Hét elején még -10, -15 fokok voltak, több helyen napközben is, két napja meg szinte mindenhol plusz 10-15 fokok vannak. Délutánra pedig a Közép-Dunántúlra narancs riasztás adtak ki, mert heves zivatarok várhatóak :shock:
 #35729  Szerző: LuciFerko

jah, mióta az eszemet tudom kurva érzékeny vagyok a melegfrontra. Magas vérnyomás, migrén...
 #35728  Szerző: SzD

LuciFerko írta:130 és 170 közt ugrált a vérnyomásom
:shock:
Az azért elég gázos. :mellow:
 #35727  Szerző: LuciFerko

Nekem mikor jött a front egész nap hasogatott a fejem és 130 és 170 közt ugrált a vérnyomásom... Most is eléggé nemjó a közérzetem.
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 209