RADIOSITE Fórum

• Class FM

#127832  Szerző: kukac

Ivoa írta:
Gyurii írta:
Sakál írta:Semmi ilyesmiről nem írnak. "2012 júliusában és 2012 szeptemberében három új adótoronyról indult el az adó műsora (...) az adó a Médiatörvény értelmében igényelhetett vételkörzet-minőség javítására további frekvenciákat" Ez van ott 2012-vel kapcsolatban, érthetően megfogalmazva, mi történt akkor.
"Az adó eredetileg tizenkét telephelyre nyújtott be igényt, ebből a Médiatanács hármat fogadott el, kilenc telephelyre (Baja, Debrecen, Szeged, Tatabánya, Komádi, Szentes, Kiskőrös, Békéscsaba, Vasvár) vonatkozóan nem fogadta el a kérelmet.[9] Ebből utóbbi négy település körzetében nehézkes a vétel, a másik ötön a vételkörzet mérete okoz problémát."

Erre gondolok egész pontosan. (Szentest máig nem értem..) :roll:
Lenne még egy csomó frekvencia:
- Orosháza 88,6 / Békéscsaba 100,9 / Szentes 95,7 / Szeged 101,9 (erősebb, mint a mostani) / Baja 92,2 / Szeghalom 99,4 stb.
...ott van még a Gyula FM90.5 is, de ezek mind helyi frekók.
 #127831  Szerző: Ivoa

Gyurii írta:
Sakál írta:Semmi ilyesmiről nem írnak. "2012 júliusában és 2012 szeptemberében három új adótoronyról indult el az adó műsora (...) az adó a Médiatörvény értelmében igényelhetett vételkörzet-minőség javítására további frekvenciákat" Ez van ott 2012-vel kapcsolatban, érthetően megfogalmazva, mi történt akkor.
"Az adó eredetileg tizenkét telephelyre nyújtott be igényt, ebből a Médiatanács hármat fogadott el, kilenc telephelyre (Baja, Debrecen, Szeged, Tatabánya, Komádi, Szentes, Kiskőrös, Békéscsaba, Vasvár) vonatkozóan nem fogadta el a kérelmet.[9] Ebből utóbbi négy település körzetében nehézkes a vétel, a másik ötön a vételkörzet mérete okoz problémát."

Erre gondolok egész pontosan. (Szentest máig nem értem..) :roll:
Lenne még egy csomó frekvencia:
- Orosháza 88,6 / Békéscsaba 100,9 / Szentes 95,7 / Szeged 101,9 (erősebb, mint a mostani) / Baja 92,2 / Szeghalom 99,4 stb.
 #127829  Szerző: frekivadasz

Van aki érti, és leírná röviden az összefüggést? Az én interpretálásomban ez nem lenne hiteles.
 #127827  Szerző: Gyurii

Komolyan nem ertem az itteni embereket.. Joe bekesi nem oroshazi, vagy csongradi
 #127826  Szerző: frekivadasz

Üres? Kérjünk Joe-tól egy bandscant? :D
 #127811  Szerző: Gyurii

frekivadasz írta:Szentesre nincs több koordinált nagy vételkörzetet ellátó frekvencia. Még mindig azt mondom, tegyél már fel antennát, és csodaszépen fog jönni minden.
Én tudom hallgatni, csak Orosháza-Csongrád régió "kihalt".

Koordinált nagy vételkörzetű freki? Üres a sáv... 91,0-94,0 között... :gülü:
 #127809  Szerző: frekivadasz

Szentesre nincs több koordinált nagy vételkörzetet ellátó frekvencia. Még mindig azt mondom, tegyél már fel antennát, és csodaszépen fog jönni minden.
 #127808  Szerző: Gyurii

kukac írta:Valamit csinaltak, mert mar joideje Bekescsaban teljesen jo a vetel, olyannyira hogy a hatar menten csak a classfm jon tisztan, az osszes helyi csak zavartatva, rossz minosegben.
(Azért elférne egy relé. Petőfiből még inkább..)

Szentesre, 100,4-hez hasonló freki már megoldana sok problémát.. :sleep:

Am amit mondassz lehet vmi, mert Gyulán van olyan hely, ahol konyharádión csak a 101,6 jön be... :blush:
 #127796  Szerző: kukac

Valamit csinaltak, mert mar joideje Bekescsaban teljesen jo a vetel, olyannyira hogy a hatar menten csak a classfm jon tisztan, az osszes helyi csak zavartatva, rossz minosegben.
 #127792  Szerző: origo20

Bajára hülyeség lenne.A 105.5 kiválóan fogható és még ott a 98.4 is.
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 510