Bazsiékat fogják kirúgni a rádió marad szerintem.
De ha nem, akkor meg jöhet vissza a musicfm. Lesz roadshow, Madeinhungary, Önindító, és a musickillers és amik még voltak top50 Balogh Tomit is átkéne csábítani a Kossúthról vagy visszakéne csábítani akkor na és lesz számcímbemondás is.
Lets go is lenne calcenter és mondjuk megkapnák az összes rádió1es frekvenciát és megmaradnának a helyi rádió1es műsorvezetők is nyíregyházi frekvencián mondjuk Balogh Vilit hallanánk a calcenterben.
Sőt én akkor úgy csinálnám, hogy már 10 órától helyi adás lenne helyi műsorvezetőkkel egészen 14 óráig, és utána meg a pesti sugárzású műsorokat hallanák ugyan úgy vidéken is érkezne Balogh Tomi a roadshowwal Fittivel kiegészülve persze.
Ennyi mixet mondjuk nem tennék be amennyi ott is az utóbbi időkbe volt a vége felé meg talán Made in hungary se nagyon éne max ott is lehetnének ilyen kitöltők a reklám után és ott elhangzana pár magyar sláger kis Lotfibeggi Mecker Viki, lenne sok jó magyar Most múlik pontosan b Sensualremixben bemondással szegény Troy azt mondjuk nem tudná bemondani se azt hogy Varga Feri Balássy Betti Egy bolond százat csinál.
De leadnám Mohamed Fatima és akik még benne voltak mennyit ér egy nő na azt is bemondta annó emlékszem.
Így mondjuk lehetne egy made in hungary de fölösleges lenne akkor inkább menjenek topslágerek egész nap és azok között vagy ezekbe a kitöltőkbe is elhangozhat pár magyar.
Én a híreket is kivenném lenne csak reggel max a vidéki frekvenciákon hagynám meg de amúgy nincs rá szükség reklám után jönne egy újabb zenei óra.
Lenne musicfm top500 sőt top1000 amit Balogh Tomi vezetne este Kiss Márti mondjuk attól függ, hogy jönne ki a lépés.
Fú nem tudom még szerettem volna e valamit mondani de egész jó kis rádiót lehetne csinálni jól újá lehetne éleszteni a musicfm-et.
Ennek sokan most nem fognak örülni, de ez csupán csak egy kis ábrándozás volt a részemről és ha már 89 5 akkor mi más jutott volna eszembe de Laci95 nem fog megszűnni a rádió1 úgy hogy ez amit most én is felvázoltam, ez is csak egy álom.
Estére átmenne mondjuk az összes discoshites meg wordismine dj ugye annó pár discoshites átkerült a musicfmre emlékeztek rá én akkor azt hittem Bárány is megy majd meg Soneec és Deniel.