RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#202780  Szerző: Landsmann

No meg nem beszélve arról, hogy egy előadónak mindig ugyanazt az egy, esetleg két számát játszák. Az évek múlásával felvesznek egy újabbat, likvidálva egy régebbit. Ez szinte mindegyik adóra jellemző.
 #202778  Szerző: Promenád

Szó ami szó, vannak sokkal aktuálisabb mai slágerek is, de ez Magyariország, ahol csak akkor kezdik el játszani ezeket, amikor a világ nagy részén az emberek könyökén jön már ki. Ez aztán a változatosság, kérem szépen! De sebaj, csak toljunk legalább ötször egy nap ugyanazt a zenét, a csodálatos mixekben visszaköszönve is. Nem tudom kinek éri meg, de a hallgatóknak tuti nem hosszútávon... :lol:
 #202776  Szerző: Milán88

Attis írta: 2024.10.08. 21:17
007 írta:Mostanában több a retro dal, mint a Retro-n, vagy a Besten. Igazimaislágermegy szignált tenni a Journey - Don't stop believing című száma után nagyon nagyon nagy szakértelmet mutat. Uraim, 40 éves dalokat játszik a frisszenés adónk, a Retro-n Dua Lipa van, a Petőfin meg nótaszó, jimmy és vallási zenék. Szerintem itt már semmi nincs rendben, de a rádió 1-en nem mai sláger megy az fix.
:yuno:
A Rádió 1-en mikor hallottad azt a számot? A publikus streamadatok alapján soha. :megusta:
Kérdezhetek valamit tőled kedves Attis? :)
 #202775  Szerző: Milán88

Attis írta: 2024.10.08. 21:17
007 írta:Mostanában több a retro dal, mint a Retro-n, vagy a Besten. Igazimaislágermegy szignált tenni a Journey - Don't stop believing című száma után nagyon nagyon nagy szakértelmet mutat. Uraim, 40 éves dalokat játszik a frisszenés adónk, a Retro-n Dua Lipa van, a Petőfin meg nótaszó, jimmy és vallási zenék. Szerintem itt már semmi nincs rendben, de a rádió 1-en nem mai sláger megy az fix.
A Rádió 1-en mikor hallottad azt a számot? A publikus streamadatok alapján soha. :megusta:
Kérdezhetek valamit tőled kedves Attis? :)
 #202774  Szerző: Attis

#202773  Szerző: 007

Mostanában több a retro dal, mint a Retro-n, vagy a Besten. Igazimaislágermegy szignált tenni a Journey - Don't stop believing című száma után nagyon nagyon nagy szakértelmet mutat. Uraim, 40 éves dalokat játszik a frisszenés adónk, a Retro-n Dua Lipa van, a Petőfin meg nótaszó, jimmy és vallási zenék. Szerintem itt már semmi nincs rendben, de a rádió 1-en nem mai sláger megy az fix.
 #202770  Szerző: robert11

Bazsiékat fogják kirúgni a rádió marad szerintem.
De ha nem, akkor meg jöhet vissza a musicfm. Lesz roadshow, Madeinhungary, Önindító, és a musickillers és amik még voltak top50 Balogh Tomit is átkéne csábítani a Kossúthról vagy visszakéne csábítani akkor na és lesz számcímbemondás is.
Lets go is lenne calcenter és mondjuk megkapnák az összes rádió1es frekvenciát és megmaradnának a helyi rádió1es műsorvezetők is nyíregyházi frekvencián mondjuk Balogh Vilit hallanánk a calcenterben.
Sőt én akkor úgy csinálnám, hogy már 10 órától helyi adás lenne helyi műsorvezetőkkel egészen 14 óráig, és utána meg a pesti sugárzású műsorokat hallanák ugyan úgy vidéken is érkezne Balogh Tomi a roadshowwal Fittivel kiegészülve persze.
Ennyi mixet mondjuk nem tennék be amennyi ott is az utóbbi időkbe volt a vége felé meg talán Made in hungary se nagyon éne max ott is lehetnének ilyen kitöltők a reklám után és ott elhangzana pár magyar sláger kis Lotfibeggi Mecker Viki, lenne sok jó magyar Most múlik pontosan b Sensualremixben bemondással szegény Troy azt mondjuk nem tudná bemondani se azt hogy Varga Feri Balássy Betti Egy bolond százat csinál.
De leadnám Mohamed Fatima és akik még benne voltak mennyit ér egy nő na azt is bemondta annó emlékszem.
Így mondjuk lehetne egy made in hungary de fölösleges lenne akkor inkább menjenek topslágerek egész nap és azok között vagy ezekbe a kitöltőkbe is elhangozhat pár magyar.
Én a híreket is kivenném lenne csak reggel max a vidéki frekvenciákon hagynám meg de amúgy nincs rá szükség reklám után jönne egy újabb zenei óra.
Lenne musicfm top500 sőt top1000 amit Balogh Tomi vezetne este Kiss Márti mondjuk attól függ, hogy jönne ki a lépés.
Fú nem tudom még szerettem volna e valamit mondani de egész jó kis rádiót lehetne csinálni jól újá lehetne éleszteni a musicfm-et.
Ennek sokan most nem fognak örülni, de ez csupán csak egy kis ábrándozás volt a részemről és ha már 89 5 akkor mi más jutott volna eszembe de Laci95 nem fog megszűnni a rádió1 úgy hogy ez amit most én is felvázoltam, ez is csak egy álom.
Estére átmenne mondjuk az összes discoshites meg wordismine dj ugye annó pár discoshites átkerült a musicfmre emlékeztek rá én akkor azt hittem Bárány is megy majd meg Soneec és Deniel.
 #202768  Szerző: Milán88

Ma az egyik műsor ajánlóban egy olyan szó hangzott el hogy "Megasztár a TV2-n a Rádió 1 el!" Ebből amúgy mi lesz? Talán élőben fogják közvetíteni a TV2 -vel a Megasztárt vagy csak ez is egy szimpla műsor ajánló mindt a többi? :oops:
 #202752  Szerző: Laci95

A NMHH Álmok futása tovább Folytatódik Újabb Büntetés Az Rádió 1 nek Balázsék miatt így amikor a Rádió 1 nek 89.5 lejár majd akkor már biztos hogy nem fogják megadni a további 10+7 évet A Radio Plus Kft. által üzemeltetett Budapest 89,5 MHz
+ Tatabánya 102,5 MHz + Székesfehérvár 99,8 MHz körzeti
vételkörzetű, kereskedelmi jellegű RÁDIÓ 1 állandó megnevezésű
lineáris rádiós médiaszolgáltatásban 2024. augusztus 27-én
06:15:59-09:52:08 óra között sugárzott "Balázsék" című
műsorszámot kifogásoló bejelentés [a klasszifikációs
rendelkezések érvényesülésének vizsgálata]
 #202750  Szerző: kondalyuk

Baranyában ma levált a 99,4 Komlóról a vételkörzet-bővítésként működő a 93,8 Mohács. Szignálokon kívül a tartalomban nem tapasztaltam változást eddig. Déli hírmagazin továbbra is Hírtér Baranya néven mindkettőn ugyanaz. A műsorvezetés is csak annyiban tér el, hogy külön Komló és Mohács van megemlítve.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 1021