RADIOSITE Fórum

• Direct One

#46373  Szerző: Mauro

Én se értem miért nem gyúrnak rá kábel tv SD, HD csatik és kereskedelmi rádiók bővítésére. Ennyi pénzért bele férne még egy pár csati.
 #46370  Szerző: donder

djlacee írta:Érkezhetne kábelre is
Jöhetne bizony! :o
 #46365  Szerző: djlacee

Érkezhetne kábelre is
 #45083  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:http://kepfeltoltes.hu/view/100511/beol ... es.hu_.jpg

Akkor most Filmbox prémium csati? Mert T-home-nál A Filmbox HD a HD csomaggal jár. Filmbox Extra meg minicsomagba van benne.
Igen, sajnos a UPC-nél kábelen és a Direct-en is prémium csomagként (vagy ha jobban tetszik külön minicsomagként) vezették be a Filmbox-okat. Nem tudom mitől függ, hogy az egyik szolgáltatónál prémium, a másiknál normál csomagos csatorna. A HelloHD-nál a Filmbox Extra normál csomagban van, míg a Filmbox HD prémium csatorna 2500.-Ft-ért. Szóval érdekes ez a csatorna, hogy mindenhol más-más feltételekkel érhető el.
Mert prémium csatiként elvárható lenne hogy ne használjanak semmilyen karikát, 16:9-es képarány. Ne legyen vége az adásnak fő műsor időbe. Meg több premier is. Egyszer csak kiderül ha meg jelenek rajta reklámok.
 #45078  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:http://kepfeltoltes.hu/view/100511/beol ... es.hu_.jpg

Akkor most Filmbox prémium csati? Mert T-home-nál A Filmbox HD a HD csomaggal jár. Filmbox Extra meg minicsomagba van benne.
Igen, sajnos a UPC-nél kábelen és a Direct-en is prémium csomagként (vagy ha jobban tetszik külön minicsomagként) vezették be a Filmbox-okat. Nem tudom mitől függ, hogy az egyik szolgáltatónál prémium, a másiknál normál csomagos csatorna. A HelloHD-nál a Filmbox Extra normál csomagban van, míg a Filmbox HD prémium csatorna 2500.-Ft-ért. Szóval érdekes ez a csatorna, hogy mindenhol más-más feltételekkel érhető el.
 #44875  Szerző: mlaszlo

Megkaptam én is a tájékoztatót a műholdváltásról. Aki esetleg kíváncsi és még nem kapta meg, azok számára beszkenneltem:
Kép Kép
Kép KépKép Kép
 #44264  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: duna HD meg FTA-ban van :wailing:
Ez igaz, de a Hello HD is beemel így csatornákat a saját csomagjába (pl. m2 HD).
Ugyanakkor egész jó lett a HD csomag, egyedül az Eurosport HD hiányzik.
 #44262  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:M1 HD+Duna HD-ért nem pofátlanság plussz pénzt kérni?
Sajnos egyelőre a HD csatornák prémium kategóriába tartoznak valamennyi szolgáltatónál.
duna HD meg FTA-ban van :wailing:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 64