totya írta:Visszakapja a frekit. Felesleges leállítani azt a havi szerver árat meg farzsebből állja valaki...puszilgatógép írta:Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogják lekapcsolni a netes adást. Mert hogy ez nem más mint veszteség nekik, abban biztos vagyok. Egyáltalán mire várnak? Ugyanis pl. a Juventus frekijére pályázhattak volna, de tudtommal nem tették.Miért kapcsolják ki?
Cicoo írta:Valószínűleg. De valamiből élni kell. Sőt, tovább megyek, jól kell élni, legalábbis szerintük (valószíűleg). Profitmaximalizálás, vagy mifene.Egy kereskedelmi rádiónak elvileg az a célja, hogy a részvényeseket kiszolgálja pénzel...de ehhez az kell, hogy hallgassák...
djlacee írta:A NEO megpróbálta "átnevelni" a hallgatókat, talán sikerült is volna, ha nem adják fel ilyen könnyedén, nincs mindenhol Juventus, úgyhogy talán megszokták volna az emberek. Vagy lehet, hogy mgabornak meg nekem (meg még x embernek) nem fekszik ez a szarrájátszós, slágeres vonulat...Valószínűleg. De valamiből élni kell. Sőt, tovább megyek, jól kell élni, legalábbis szerintük (valószíűleg). Profitmaximalizálás, vagy mifene.