RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#26143  Szerző: boly

JoNeS írta:A rádió edit mixelésére tett megjegyzés is jogos. Jelenleg (a többi is :)) a legyen zene, helyett már akad mix is. Ennek csak az volt az oka, hogy a jelenlegi adáslebony sokszor rosszul keverget. Érthető is. Ezért gondoltam hogy csinálok gyors mixeket. Ezek tényleg csak össze vannak rakva. Van jó is de a javának az a lényege hogy egybe legyenek a dalok és ne legyen lüktető a hallgatása. Nem készült el még minden dal vágása. Ezért van hogy gyakran vágott dal került a mixbe. Hangsúlyozom! Nem azért van a mix mert én vagyok az ász! Ha ez a vonal marad, akkor a mixet olyanok készítik, akik erre hivatottak és a mikrofont olyanok használják, akiknek van rá jogosultsága.

A jövő képlékeny, Bár, A Zene, Pont Elég :)
Szia JoNeS !

Milyen adáslenyonyi van nálatok ? Illetve he jól emlékszem klotz digitális keverők voltak régen. Habár most nem tudom honnan megy eleve, lehet már nincs meg a régi stúdió és cucc.
 #26138  Szerző: mlaszlo

Lehet, hogy állítottak valamit az adón? Itt a XI. kerületben délutánra javult a Pont FM lefedettsége. Bár még mindig elmarad a többi rádiótól (pl. R1, Roxy), de sokkal jobb mint volt.
 #26135  Szerző: Permi

JoNeS írta:Levettem a stream-et, mert nem sok értelme van még és nem is jó antenna nélküli vevőről...
:(
 #26132  Szerző: JoNeS

Levettem a stream-et, mert nem sok értelme van még és nem is jó antenna nélküli vevőről...
 #26097  Szerző: JoNeS

A rádió edit mixelésére tett megjegyzés is jogos. Jelenleg (a többi is :)) a legyen zene, helyett már akad mix is. Ennek csak az volt az oka, hogy a jelenlegi adáslebony sokszor rosszul keverget. Érthető is. Ezért gondoltam hogy csinálok gyors mixeket. Ezek tényleg csak össze vannak rakva. Van jó is de a javának az a lényege hogy egybe legyenek a dalok és ne legyen lüktető a hallgatása. Nem készült el még minden dal vágása. Ezért van hogy gyakran vágott dal került a mixbe. Hangsúlyozom! Nem azért van a mix mert én vagyok az ász! Ha ez a vonal marad, akkor a mixet olyanok készítik, akik erre hivatottak és a mikrofont olyanok használják, akiknek van rá jogosultsága.

A jövő képlékeny, Bár, A Zene, Pont Elég :)
 #26096  Szerző: LuciFerko

Cicoo írta:Ja, ez a Booty Luv - Shine férfi vokállal, micsoda? </off>
Luther Vandross :P
 #26094  Szerző: Cicoo

Ja, ez a Booty Luv - Shine férfi vokállal, micsoda? </off>
 #26093  Szerző: Cicoo

Hatalmas az új szlogen! :D (A zene pont elég) Ma többször is belehallgattam a Pontba, és azt kell, hogy mondjam, hogy a zenék tekintetében akár így is maradhatna a rádió. Annyit még hozzátennék a mixekkel kapcsolatban (építő jelleggel), hogy kicsit hasonlóbb zenéket kéne egymás után válogatni. Nincs probléma az átkeverésekkel, meg semmi "lódobogás", csak stílusban nem mindig passzolnak össze a dalok. Meg vokálnál nem nagyon keverünk át, és radio editeket nem nagyon mixelünk..

Kis vételi jelentés:
Soroksári út: jó
Újbuda Duna felőli része (mondjuk úgy a Móricz Zs. körtértől a Duna felé): kicsit zajos, de hallgatható
Taksony és Dunavarsány között a vonaton: iszonyat sercegés, nem hallatszik szinte semmi, csak át-át sejlik valami, egyébként egész jól jött a vonaton, a pesti szakaszon
Dunakisvarsány központ: serceg, de hallgatható
Dunakisvarsány keleti "széle": kevésbé serceg, de nem annyira tiszta

Egyébként jó lenne valami műsorvezetés-féle. Valaki kapjon már el egy mikrofont, mert ez így olyan, mint egy mp3 lejátszó.. :(
 #26092  Szerző: JoNeS

jaja

De nem lehet minden hallgatónak elmondani hogy: Na az a helyzet van, miszerint ... :D

kialakul majd, addig meg türelem.
 #26091  Szerző: Attis

JoNeS!
Remélem zöld utat kap a dolog. :yes: És akkor "élesben" műsorokkal nyilván más lenne a helyzet.
De most se rossz... :yes:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 55