RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#136318  Szerző: Csongii

Ezek szerint azokon a helyeken még nem lett megcsinálva az új felállás a rendszerrel.
 #136309  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:Bajával semmi baj.A paksi adó sokszor le szokott állni,Dunaföldvárt pedig sokszor szoktam hallgatni,eddig nem volt ilyen probléma.
ma reggel 10 másodpercenként elhallgatott és indult az emergency műsor.
 #136301  Szerző: Kovi02

Bajával semmi baj.A paksi adó sokszor le szokott állni,Dunaföldvárt pedig sokszor szoktam hallgatni,eddig nem volt ilyen probléma.
 #136300  Szerző: markfelt

teljesen hallgathatatlanok dunafoldvaron es pakson, atlag fel percenkent elmegy az adas. a 107.5-on raadasul radio 1 az rds.

a tobbin is szar biztos.
 #136234  Szerző: asr27

Kovi02 írta:Pakson teljesítménynövelés volt? Pirtón RDS+ST,eddig még Soltvadkertig se szólt el..........
+már vannak "helyi" szignálok is:"Baja kedvenc rádiójában,az Ozonefm-en"
Igen, ez is a Paks 2 projekt része, csak ugye a szerződéseket titkosították, így nem látható egyik oldalon sem a teljesítménynövelés mértéke. :sealed:
 #136233  Szerző: Kovi02

Pakson teljesítménynövelés volt? Pirtón RDS+ST,eddig még Soltvadkertig se szólt el..........
+már vannak "helyi" szignálok is:"Baja kedvenc rádiójában,az Ozonefm-en"
 #135553  Szerző: kukac

@asimov: nem lehetetlen, de mihez kepest, hisz este olyan szinten esik a hallgatottsag hogy a diszkositt a maga 5-10%-nyi hallgatojaval tenyleg akar a leghallgatottabb is lehet a tobbihez kepest - kerdes hogy ezt kinek kommunikaljak, mert a reklamozok kb. leszarjak.
 #135550  Szerző: asimov

Tegnap este/éjjel a "diszkósit"-et hallgattam és egészen bejött a zenei felhozatal is..
Amire viszont felkaptam a fejem: egyszer csak "a leghallgatottabb esti rádióműsor"- t (kb így) mondja az állomáshang.
Ez nem túl erős így? :) Vagy ezt elbírja az éteri nyomdafesték?
 #135422  Szerző: kukac

Dawe1797 írta:Mintha egyik napról a másikra változatosabb lett volna a zenei kínálat! Épp most néztem rá a mai playlistre, és örömmel láttam, hogy egyre több a régebbi zene! (pl. Taio Cruz - Break Your Heart, Pink - Try, Usher - DJ Got Us Falling In Love, stb.)
Csak így tovább, OZONE!!! :)
- micsoda változatosság! :D
 #135420  Szerző: Dawe1797

Mintha egyik napról a másikra változatosabb lett volna a zenei kínálat! Épp most néztem rá a mai playlistre, és örömmel láttam, hogy egyre több a régebbi zene! (pl. Taio Cruz - Break Your Heart, Pink - Try, Usher - DJ Got Us Falling In Love, stb.)
Csak így tovább, OZONE!!! :)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 108