Andrew5 írta:Jelezték hallgót azt is, hogy hallgatottsági felmérés is folyamatbna van Debrecenben és házról házra járnak . Páran már megjelölték a Vital Rádiót isHázról-házra, aha. Melyik kutatócég?
Andrew5 írta:Jelezték hallgót azt is, hogy hallgatottsági felmérés is folyamatbna van Debrecenben és házról házra járnak . Páran már megjelölték a Vital Rádiót isHázról-házra, aha. Melyik kutatócég?
Pihe írta:A Média Markt-ba jártam és meglepődve halottam ez a rádió szolt.Igen sokan jelezték már és én is tapasztaltam
mimi írta:Debrecenben nincsenek olyan helyi, feltörekvő DJ-k, akik örömmel készítenének mixeket? Mindjárt izgalmasabb lenne, mint a negyven rádióban forgó átvett cucc, egy erősebb kötődésű hallgatótábor is kialakulhatna körülötte.Hétfőn Mash debreceni fiatal tehetség, Discosa szintén debreceni. Idővel a jelentkezők közül válogatjuk a mixeket helyből, és erősíteni fogjuk a helyi erőt.
jimmer írta:Én egy Szatmáritól nem várnék nagy hallgatottságotLehet meglepő de sokan szeretik a 20-30-as korosztályból is Szatmári zenéjét.![]()
Az amolyan Viva tv-s szint amit a "13 éves kispicsa" célcsoportnak készítenek.
NagyBela írta:Üdvözöllek András!Andrew5 írta: csak méliusz (amit senki nem hallgat)