RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#64921  Szerző: markfelt

Andrew5 írta:Jelezték hallgót azt is, hogy hallgatottsági felmérés is folyamatbna van Debrecenben és házról házra járnak . Páran már megjelölték a Vital Rádiót is :-)
Házról-házra, aha. Melyik kutatócég?
 #64919  Szerző: Andrew5

Jelezték hallgót azt is, hogy hallgatottsági felmérés is folyamatbna van Debrecenben és házról házra járnak . Páran már megjelölték a Vital Rádiót is :-)
 #64918  Szerző: Andrew5

Pihe írta:A Média Markt-ba jártam és meglepődve halottam ez a rádió szolt.
Igen sokan jelezték már és én is tapasztaltam :-)
 #64913  Szerző: Pihe

A Média Markt-ba jártam és meglepődve halottam ez a rádió szolt.
 #64891  Szerző: Andrew5

mimi írta:Debrecenben nincsenek olyan helyi, feltörekvő DJ-k, akik örömmel készítenének mixeket? Mindjárt izgalmasabb lenne, mint a negyven rádióban forgó átvett cucc, egy erősebb kötődésű hallgatótábor is kialakulhatna körülötte.
Hétfőn Mash debreceni fiatal tehetség, Discosa szintén debreceni. Idővel a jelentkezők közül válogatjuk a mixeket helyből, és erősíteni fogjuk a helyi erőt.
 #64890  Szerző: Andrew5

jimmer írta:Én egy Szatmáritól nem várnék nagy hallgatottságot :S :)
Az amolyan Viva tv-s szint amit a "13 éves kispicsa" célcsoportnak készítenek. :S
Lehet meglepő de sokan szeretik a 20-30-as korosztályból is Szatmári zenéjét.
 #64866  Szerző: mimi

Debrecenben nincsenek olyan helyi, feltörekvő DJ-k, akik örömmel készítenének mixeket? Mindjárt izgalmasabb lenne, mint a negyven rádióban forgó átvett cucc, egy erősebb kötődésű hallgatótábor is kialakulhatna körülötte.
 #64865  Szerző: jimmer

Én egy Szatmáritól nem várnék nagy hallgatottságot :S :)
Az amolyan Viva tv-s szint amit a "13 éves kispicsa" célcsoportnak készítenek. :S
 #64802  Szerző: Barapal

NagyBela írta:
Andrew5 írta: csak méliusz (amit senki nem hallgat)
Üdvözöllek András!

Ha a Debreceni szakmán belül azok az emberek akik ismerik azt a lejtőt amin keresztül te idáig eljutottál és vannak annyira korrektek, hogy nem szállnak be a fórumon folyó beszélgetésbe, akkor légyszives tartsd te is tiszteletben mások munkáját és ne koummunikálj olyan dolgokat az ország felé ami nem igaz!

Üdvözlettel: Bara Pál
Méliusz Rádió
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 59