RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#40251  Szerző: VidámSrác

djlacee írta:Tatabányán nagyobb a hallgatottsága mint az MR2 -nek :shock:
ott se kellene megszakadni egy helyi rádiónak a piacvezető pozicióért...
 #40245  Szerző: djlacee

Tatabányán nagyobb a hallgatottsága mint az MR2 -nek :shock:
 #39524  Szerző: Obladioblada

Ezek mikor járnak le?
 #39505  Szerző: Zoey

VidámSrác írta:
Zoey írta:Hát hogy megvegye, vagy bérelje tőle...nem?
és miért nem találja? :lol:
Tök mindegy, ki a tulajdonosa, de csak van neki olyanja... :) nem? vagy van egy rádió, aminek a tulaja nem szünette azt meg, mielőtt megsemmisült, felszívódott, lelépett, köddé vált, eltűnt mint a kámfor,... ??? :D
 #39500  Szerző: Zoey

Hát hogy megvegye, vagy bérelje tőle...nem?
 #39476  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:
VidámSrác írta:
Zoey írta:Lehet, kereste az N-Joy a Gold tulaját, de sehol nem lelte, mert már nincs is neki...csak úgy szól magának...de hogy ki hallgatja még?! :sleep:
nem a gold a tulajdonos
Én nem is mondtam. Az N-Joy kereste a Gold tulaját. Ezt írtam. (aki a Vertum). Vagy ez nem stimmel? :blush:
és miért kereste volna?
 #39474  Szerző: Zoey

VidámSrác írta:
Zoey írta:Lehet, kereste az N-Joy a Gold tulaját, de sehol nem lelte, mert már nincs is neki...csak úgy szól magának...de hogy ki hallgatja még?! :sleep:
nem a gold a tulajdonos
Én nem is mondtam. Az N-Joy kereste a Gold tulaját. Ezt írtam. (aki a Vertum). Vagy ez nem stimmel? :blush:
 #39469  Szerző: VidámSrác

nem a gold a tulajdonos
 #39452  Szerző: Zoey

Richmonde írta:Még mindíg az a pletyka, hogy Dóra Úrral megy a tárgyalás :unott: de abból kiindulva, hogy már én is voltam új tulaj :lol: bármi lehet a valóság.
Hát nekik tuti kellene még több freki, így biztosan adnának ezekért pénzt. Akkor hát nem értem, a Vertum-nak (ha van még egyáltalán ilyen), miért nem jó, ha kap sok pénzt tőlük? Minek nekik két freki, amit úgysem használnak, amivel úgysem terveznek semmit csinálni? Lehet, kereste az N-Joy a Gold tulaját, de sehol nem lelte, mert már nincs is neki...csak úgy szól magának...de hogy ki hallgatja még?! :sleep:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 222