djlacee írta:Tatabányán nagyobb a hallgatottsága mint az MR2 -nekott se kellene megszakadni egy helyi rádiónak a piacvezető pozicióért...
djlacee írta:Tatabányán nagyobb a hallgatottsága mint az MR2 -nekott se kellene megszakadni egy helyi rádiónak a piacvezető pozicióért...
VidámSrác írta:Tök mindegy, ki a tulajdonosa, de csak van neki olyanja...Zoey írta:Hát hogy megvegye, vagy bérelje tőle...nem?és miért nem találja?
Zoey írta:Hát hogy megvegye, vagy bérelje tőle...nem?és miért nem találja?
Zoey írta:és miért kereste volna?VidámSrác írta:Én nem is mondtam. Az N-Joy kereste a Gold tulaját. Ezt írtam. (aki a Vertum). Vagy ez nem stimmel?Zoey írta:Lehet, kereste az N-Joy a Gold tulaját, de sehol nem lelte, mert már nincs is neki...csak úgy szól magának...de hogy ki hallgatja még?!nem a gold a tulajdonos
VidámSrác írta:Én nem is mondtam. Az N-Joy kereste a Gold tulaját. Ezt írtam. (aki a Vertum). Vagy ez nem stimmel?Zoey írta:Lehet, kereste az N-Joy a Gold tulaját, de sehol nem lelte, mert már nincs is neki...csak úgy szól magának...de hogy ki hallgatja még?!nem a gold a tulajdonos
Zoey írta:Lehet, kereste az N-Joy a Gold tulaját, de sehol nem lelte, mert már nincs is neki...csak úgy szól magának...de hogy ki hallgatja még?!nem a gold a tulajdonos
Richmonde írta:Még mindíg az a pletyka, hogy Dóra Úrral megy a tárgyalásHát nekik tuti kellene még több freki, így biztosan adnának ezekért pénzt. Akkor hát nem értem, a Vertum-nak (ha van még egyáltalán ilyen), miért nem jó, ha kap sok pénzt tőlük? Minek nekik két freki, amit úgysem használnak, amivel úgysem terveznek semmit csinálni? Lehet, kereste az N-Joy a Gold tulaját, de sehol nem lelte, mert már nincs is neki...csak úgy szól magának...de hogy ki hallgatja még?!de abból kiindulva, hogy már én is voltam új tulaj
bármi lehet a valóság.