RADIOSITE Fórum

• Médiatörvény

#15963  Szerző: ropi21

3. Százhalombatta 88,4*
4. Zsámbék 88,4* [1]
[1] Az NHH tájékoztatása szerint a *-gal jelölt adók csak együttesen, szinkron üzemmódban üzemelhetnek.

itt valami nagy kavart érzek
ez a "pályáztassuk meg úgy, hogy csak egyvalaki feleljen meg" elv

hogy? mi? merre? mivan?
 #15781  Szerző: LuciFerko

:gülü: ennyi frekit :torgyan:
 #15523  Szerző: mg

512/2009 (III. 4.) sz. ORTT határozat

Quaso elnevezésű felhasználó panasza a Diórádió Gyöngyös Kft. (Dióádió- Gyöngyös) 2009. február 18-án 20:30-kor és 21:30-kor elhangzott hírműsorával kapcsolatban
anyám, borogass
 #15226  Szerző: mg

Zsolt írta:Én úgy képzelem el, hogy a pályázó tesz "ajánlatot" a testület felé, hogy mekkora arányban kíván magyar zenét sugározni (kivéve ugye kisköz), illetve közszolgálati műsorelemet sugározni. Ennek függvényében nőhet a műsorszolgáltatási díj is, ha csak keveset vállal.
Illetve a pályázati felhívásban nincs ilyesmi, vagy az csak annyi amennyi az ORTT honlapján is van?
most megnéztem egy másik ORTT pályázatot is, Eger 106,9-ét és abban is benne van a 15% minimum, szóval általános
 #15198  Szerző: Zsolt

Én úgy képzelem el, hogy a pályázó tesz "ajánlatot" a testület felé, hogy mekkora arányban kíván magyar zenét sugározni (kivéve ugye kisköz), illetve közszolgálati műsorelemet sugározni. Ennek függvényében nőhet a műsorszolgáltatási díj is, ha csak keveset vállal.
Illetve a pályázati felhívásban nincs ilyesmi, vagy az csak annyi amennyi az ORTT honlapján is van?
 #15164  Szerző: mg

Szabi írta:Tehát akkor Zagar stb magyar zenék, de a magyar DJ által kevert mix (amiben angol vokál van, vagy nincs vokál egyáltalán...) nem számít annak.
mittudomén, most nincs ilyen konkrét szabályozás szerintem. a kisközpályázatban úgy van megjelölve, hogy "A rádió zenei műsorszámokból szerkesztett évi műsoridejének legalább 15 %-át magyarországi gyártású zenei műsorszámokból kell szerkeszteni. Ezt az előírást nem kell alkalmazni az olyan műsorszolgáltatóra, mely nem közöl zenei műsorszámokat."
és akkor még a műsorszolgáltatási szerződésben benne van, hogy ha többet vállal plusz jópontért
 #15163  Szerző: MrG

Értem, köszi.
Tehát akkor Zagar stb magyar zenék, de a magyar DJ által kevert mix (amiben angol vokál van, vagy nincs vokál egyáltalán...) nem számít annak.
Rise, Roxy, R1 meg lezsírozta a kicsit sem korrupt testületnél, aha.
 #15161  Szerző: mg

MikySoft írta:
Szabi írta:a Médiatörvény által előírt minimumot?
jelenleg nincs ilyen szabályozás.
műsorszolgáltatási szerződésben van X % vállalás
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 25