RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#52466  Szerző: Snake

LuciFerko írta:Roxy ária megy :party:
Akkor az Yo Ária, nálunk meg Digital Aria? :D:D
 #52463  Szerző: Yoci

:):)
Luciferko!

Annak a zenének annyi köze van a Roxyhoz mint bármelyik másik rádióhoz....játszották ők is! :D :D :D

Üdv.

Yoci.
 #52368  Szerző: LuciFerko

Roxy ária megy :party:
 #51900  Szerző: Yoci

Kedves vandureen!

2010.07.29.-én 14.30.-kor írtam egy bejegyzést, ami mindenkihez szólt akik előtte a netes hallgatás kapcsán írt ide, így Neked is. Általában mindenkinek személyre szólóan szoktam válaszolni, elnézést, hogy Neked nem tettem de éppen hogy csak felugrottam egy pillanatra, és ezért volt általános a bejegyzésem.
Azt nem tudom milyen e-mail címre küldtél jelzést a stream-el kapcsolatban, de hozzám nem jutott el.
Elnézést a személyes válaszok elmaradása miatt, remélem most bepótoltam valamit a hiányunkból. Természetesen köszönettel vettük a problémák jelzését, mint ahogy a korábbi bejegyzésben is írtam, nem mindig megy minden simán......

Üdv.

Yoci
 #51898  Szerző: Yoci

Hello Luciferko és csipkelődős Pasa&Ghee!! :) :)

Ami az sms dolgot illeti, elő szokott fordulni hogy a szerverünkre csak órákkal később érkeznek meg az üzenetek, mint ahogy azt elkülditek. Ez lehet abból kifolyólag hogy nem frissít a műsorvezető, de lehet a szolgáltató hibájából is. Nem gyakran, de előfordul.....és ha amikor megérkezik az üzenet már nem aktuális akkor nem olvassák be a kollégák. Ezt tudom elképzelni magyarázatként, miért nem lett beolvasva az üzeneted, mert egyébként minden üzit tolmácsolunk....
Utólag is elnézést kérek a többiek nevében......

Üdv.

Yoci
 #51896  Szerző: Yoci

Hello Rádiós!

Ha többet hallgatnál bennünket, többször belefuthatnál ebbe a nótába, és hasonló kvalitású "alapművekbe"..... :) :)
De örülök, hogy legalább egyszer sikerült elkapnod valamit ami tetszett.... :) :) ....ezek alapján lehet hogy fejlődünk?? :) :)

Üdv.

Yoci.
 #51895  Szerző: Yoci

Hello mcsaba!

Köszönöm a hozzászólásodat, és nincs miért megharagudnom.
Nincs merev ragaszkodás (ahogy Te fogalmaztál) az egyénhez, pusztán ahogy korábban is mondtam a lehetőség a fejlődésre az amit mi nem 1 hónapban biztosítunk a "feltörekvő ifjúságnak".....
Már keressük a "megoldást"........

Üdv.

Yoci.
 #51808  Szerző: LuciFerko

most szabadságolás van tudtommal. Amúgy ez a szám szokott működni: 0630 3344 - 660
 #51807  Szerző: vandureen

helo mindenkinek!

sajnos megint nem megy a stream egy jo ideje, gondoltam, hogy felhivom a radiot es megkerdezem, hatha nem vettek eszre. a honlapon levo telefonszam viszont mar nem el. azert ezt sztem nem lenne olyan borzasztoan nehez kijavitani nem? a multkor mailt irtam nekik, arra sem meltattak hogy valaszoljanak valamit, hogy te hulyegyerek tudjuk vagy hogy koszi nem vettuk eszre vagy valamit, sztem par sor nem olyan megerolteto, igy ez nem vall profizmusra. nade mind1 nem akartam kotekedni tenyleg, csak segiteni, koszi, sziasztok
 #51649  Szerző: Ghee

Túl sok a beérkező SMS ezért nem olvasták be. :gonosz:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 51