királyrák írta:Zoey írta:Akkor mégiscsak jól értelmeztem:
"A Médiatanács a 652/2011. (V. 18.) számú határozatát hatályában fenntartja tekintettel arra, hogy a Ket. 114. § (1) és (6) bekezdése alapján a határozat visszavonásának feltételei nem állnak fenn"
magyarul, ha jól értem, később befizették két részletben az összeget, de ez utólag nem változtathat a döntésen. De akkor mik a "határozat visszavonásának feltételei"?
Ez viszont tipikusan egy olyan eset, ahol a Médiatanács lehetne elnézőbb, hiszen eleve a jogelőd mulasztása miatt kell hosszabbítgatni és a pénz végülis ott van a számlán.
Persze, hogy lehetne elnézőbb! Az én értelmezésemben is valóban történt jogsértés, csakhogy ez később korrigálva lett, magyarán szólva a rádió nem próbált meg kibújni a fizetés alól, késve ugyan és valóban 2 részletben, de teljesítette kötelességét, ez azért nagy különbség! Dehát nyilván e mögött is az áll ami itt az oldalon tabutéma! Nem lennék meglepve ha majdani újonnan kiírt pályázat pályázói között szerepelnének, sőt tovább megyek kesőbb nyerne is valamely ahogy emlegetve lett itt is "a legutóbbi pályázatokon 3 legtöbb frekvenciát elnyert pályázó" valamelyike ... Elképzelhető, hogy látatlanba a szinfalak mögött már le is van zsírozva minden? Persze nem akarok vészmadár lenni! Van alternatíva is: "adjuk oda a frekiket olyannak aki úgysem tud fizetni aztán majd jöhetnek a mieink" Pff ... Az ember gyomra felfordul attól ami itt megy ... Az NMHH nem méltányol semmit, persze nyilván vannak többen akik -mondani szokás- "benne vannak a kosárban" az más lapra tartozik!
Nyilván az sem érdekli öket, hogy Miskolc mint magyarország második-harmadik legnépesebb városa újra helyi-álhelyi rádió nélkül marad ...
A másik dolog (és itt most nézzétek el nekem az offot, bár némileg ide is kapcsolódik a dolog)- azt hiszem nem csak nekem tünt fel hogy a "nagy" budapesti éter szép lassan azonosul azzal ami a legutolsó tanyán is van, fogható ... A színfoltok vagy már eltüntek, vagy -később ugyan de el fognak tünni ... szánalmas ...
Hogy miért vagyok ennyire felháborodva? Tudom nem 100%-ban valós a Sztárra nézve állításom, de a (szegedi) Pluszra igen: újabb helyi rádiók tünnek el ...
Zárszóként: gondolom hiába, de bizom a "csodában" és megmarad a (szegedi, szentesi) Plusz, valamint a miskolci Sztár!
Nézzétek el nekem hogy ilyen hosszúra nyúltak soraim!