RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#110466  Szerző: Attis

FLaci81 írta:Akárhányszor járok valamelyik N-Joy rádió vételkörzetében, mindegy, hogy délelőtt vagy délután, mostanában csak zenéket hallok, beszédet nem, ez normális jelenség lehet?
Jól hallod, valóban csak zenék ill. mixek mennek. Hogy ez normális-e? Nyilván nem. De nem csak ennél a rádiónál van ilyen gond. Pedig tudható, hogy a zene nem elég. :)
 #110460  Szerző: nyikolaj

És most kell már nyelvtant tartani? :) Amióta lézezik az oldal,vajon hány hozzá szólásban láthattuk MHZ, Mhz, stb,,,,rövidítéseket? Amúgy én is rengeteg verziókban láttam már rövidíteni szimbólum jelzésként, különböző helyeken. Ez u.az,hogy siket,vagy süket? :) A siket a helyes nyelvtanilag,még is jobban szeretjük használni a süketet!
 #110457  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:
mihalylovics írta:MHZ-ként írják ki (láttam már ilyet is)
Ez is helytelen. A megahertz helyes rövidítése MHz, a kilohertz pedig kHz.
Ennyi erővel az is helytelen, hogy bizonyos cégek (nem csak rádiók) csupa nagybetűvel használják neveiket a logóban. Itt van például a Magyar Rádió.
 #110453  Szerző: Glenn

mihalylovics írta:MHZ-ként írják ki (láttam már ilyet is)
Ez is helytelen. A megahertz helyes rövidítése MHz, a kilohertz pedig kHz.
 #110442  Szerző: FLaci81

Akárhányszor járok valamelyik N-Joy rádió vételkörzetében, mindegy, hogy délelőtt vagy délután, mostanában csak zenéket hallok, beszédet nem, ez normális jelenség lehet?
 #110353  Szerző: mihalylovics

gypeter001 írta:Olvastam én is a facebookos "új" oldalukat. Halkan jegyzem meg (és én erre mindig érzékeny voltam, jogosan) ha van köztük rádiós szakember, akkor a frekvencia mértékegységét Mhz helyett tessék már kijavítani már MHz-re !! Hihetetlen ez tudatlanság. FIZIKA !! :wailing:
Ez tényleg durva, szerintem ez nemhogy fizikai tudatlanság, de még az alapvető helyesírással sincsen tisztában, aki ilyet ír, ugyanis a Hertz egy név, és akinek egy csöpp esze van, rájön, hogy a neveket nagybetűvel kezdjük... Szerintem még az is elfogadhatóbb, ha csupa nagybetűvel, MHZ-ként írják ki (láttam már ilyet is). Mellesleg a Klubrádióban se tudnak helyesen írni, nézd meg az ő oldalukat is :) (politikai támadást nem kérek! :D )
 #110336  Szerző: gypeter001

Olvastam én is a facebookos "új" oldalukat. Halkan jegyzem meg (és én erre mindig érzékeny voltam, jogosan) ha van köztük rádiós szakember, akkor a frekvencia mértékegységét Mhz helyett tessék már kijavítani már MHz-re !! Hihetetlen ez tudatlanság. FIZIKA !! :wailing:
 #110322  Szerző: Attis

adminisztrator írta:
Csongii írta:A Facebookot használják egész rendesen, csak kissé...öö... túl közvetlen itt-ott. De hát majd lesz valami.
Aranyos volt a pár perccel ezelőtti beírás, amivel célozgattak a fórumra. :lol: :lol: :lol:
Jaj, hát igen, vastag bőr kell az arcra ezt a fórumot elviselni, jelezték már páran. :)

Remélhetőleg a konfliktusok hamarosan elszállnak és mielőbb egy csúcsszuper, a számokat jól hozó, szakmailag profi rádiót hallunk majd a frekvenciákon, az itteni kritikatömeg pedig bízzunk benne, csak pozitív hatással lesz az N-Joyra.

Kitartást, hölgyek, urak és sok sikert!

Itt mindenki nagyon laza. :smoke:
Admin, persze, értem mire célzol... ;) ;)
Inkább ne hőbölögjenek, tessék valamit letenni az asztalra... Ugyan nagy romokban volt a hálózat, amikor átvették, de ez a mostani állapot egy Pistike játszik a Winamppal-stílus.
Halkan jelzem az Enjoy Kaposváron az ország egyik leghallgatottabb helyi rádiója volt....
Amúgy meg mindjárt itt van március vége... Lesz majd nagy SSSS.... Megsértődhetnek... Én is megsértődtem, hogy ilyen hulladék vacak "műsort" tolnak.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 62