RADIOSITE Fórum

• Zene

#131286  Szerző: djlacee

kukac írta:Kene egy gumiszoba-topic, vagy egy kukac vs. nazis, es igerem a jovoben kizarolag ott tolom a vakert ezeknek a kutyautoknek! :)
http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic.php?f=15&t=651
 #131278  Szerző: noartist

adminisztrator írta:nem pendítünk ki innen semmit, de az offolás tényleg tök unalmas már. bár szerintem nem veszitek el a lehetőséget a sok zenéről-beszélni-akaróról, szóval ok.

de a class fm topicban ugyanezért mondjuk harapna itt a menedzsment :D
este 11-kor szakadni ezen a dumán hatalmas feeling :D
 #131276  Szerző: kukac

Kene egy gumiszoba-topic, vagy egy kukac vs. nazis, es igerem a jovoben kizarolag ott tolom a vakert ezeknek a kutyautoknek! :)
 #131274  Szerző: markfelt

nem pendítünk ki innen semmit, de az offolás tényleg tök unalmas már. bár szerintem nem veszitek el a lehetőséget a sok zenéről-beszélni-akaróról, szóval ok.

de a class fm topicban ugyanezért mondjuk harapna itt a menedzsment :D
 #131269  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:Az igazság ezzel szemben pedig az hogy jó néhány hozzád hasonló ki lett már penderítve innen, én viszont még mindig itt vagyok. Ennyi.
Jól van, Stüszi, te még valóban itt vagy, ami nem csoda, hiszen "elvtársaid" az ítélethozók itt.
Engem viszont bőven lett volna idő kipenderíteni, mivel én (veled ellentétben) lassan 8 éve vagyok itt tag...
:ayfkm:
- vadász vadász, ami késik nem múlik, mondok egy példát: abból mert valaki ezidáig még nem esett pofára a lépcsőn, még nem következik egyenesen hogy soha nem is fog! ;)
Az elvtársaim nem tudom kik, ha arra gondolsz hogy akik máshogy gondolkodnak mint te, akkor nyugodt lehetsz, veled ellentétben ők a jelek szerint megértőek és elfogadóak :D
 #131268  Szerző: csadam

Ezek aztán tényleg jó zenék! :P :D
 #131265  Szerző: Glenn

kukac írta:Az igazság ezzel szemben pedig az hogy jó néhány hozzád hasonló ki lett már penderítve innen, én viszont még mindig itt vagyok. Ennyi.
Jól van, Stüszi, te még valóban itt vagy, ami nem csoda, hiszen "elvtársaid" az ítélethozók itt.
Engem viszont bőven lett volna idő kipenderíteni, mivel én (veled ellentétben) lassan 8 éve vagyok itt tag...
:ayfkm:
 #131240  Szerző: noartist

:hit:
 #131239  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:van moderáció. nem kell cigányozni, és akkor nem lesz a fejedre olvasva, ennyi.
Csak ezen pörögsz, stüszi.
Mivel nem volt cigányozás, így nem volt mit a fejemre olvasni. Viszont ha lenne moderáció, te már itt nem lennél tag. Ennyi.
Mondod te. Az igazság ezzel szemben pedig az hogy jó néhány hozzád hasonló ki lett már penderítve innen, én viszont még mindig itt vagyok. Ennyi.

- "...vadász, vadász..." ;)
 #131238  Szerző: kukac

asr27 írta:
Pasa írta:
kukac írta:van moderáció. nem kell cigányozni, és akkor nem lesz a fejedre olvasva, ennyi.
Csak ezen pörögsz, stüszi.
Viszont ha lenne moderáció, te már itt nem lennél tag. Ennyi.
Így van. :yes:
ez tipikusan az a reakció, amikor valaki együtt röhög a tömeggel és nem veszi észre hogy a tömeg rajta röhög ;) bármennyire is lelkesedsz, pont te vagy az aki tolta a cigánybűnözés-témát úgy hogy még fogalma nem volt arról, ki tört be hozzá. úgyhogy valóban :yes:, bizony ez így van :)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 145