RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#120828  Szerző: királyrák

noartist írta:
molnarb írta:Ha a Szentes 95.7 érint... akkor ne számíts szerintem semmire. Azt még el se kezdték kiírni, de a választásokig azt szerintem már nem is bántják, sőt... szerintem utána se. Bár egy akkora városban szerintem kár is két kereskedelminek acsarkodni a piacon, amikor az az egy is épp, hogy ki tudja kaparni a gesztenyét.
Pedig a Plusz népszerű volt.És a lefedettsége sem volt elhanyagolható,Kunszenten is mindenhol az szólt.
Két tippem van arra a frekire: 1, Class FM vételkörzet-bővítés, vagy 2, Lánchíd Rádió
 #120770  Szerző: noartist

molnarb írta:Ha a Szentes 95.7 érint... akkor ne számíts szerintem semmire. Azt még el se kezdték kiírni, de a választásokig azt szerintem már nem is bántják, sőt... szerintem utána se. Bár egy akkora városban szerintem kár is két kereskedelminek acsarkodni a piacon, amikor az az egy is épp, hogy ki tudja kaparni a gesztenyét.
Pedig a Plusz népszerű volt.És a lefedettsége sem volt elhanyagolható,Kunszenten is mindenhol az szólt.
 #120768  Szerző: molnarb

Ha a Szentes 95.7 érint... akkor ne számíts szerintem semmire. Azt még el se kezdték kiírni, de a választásokig azt szerintem már nem is bántják, sőt... szerintem utána se. Bár egy akkora városban szerintem kár is két kereskedelminek acsarkodni a piacon, amikor az az egy is épp, hogy ki tudja kaparni a gesztenyét.
 #120764  Szerző: noartist

Kezdem úgy érezni,hogy a több mint két éve megszűnt Rádió Plusz helyén már nem lesz semmi.Pedig örülnénk erre egy normális rádiónak..(a szentes 95.7 érint)
 #120752  Szerző: molnarb

"18. 866/2013. A Médiatanács által a Szeged 100,2 MHz helyi rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2013. május 31-én
közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás
felfüggesztése"

Ez WTF? :D
 #120562  Szerző: kukac

@adminisztrator: "a menüket nem hozza be, egy oszlopos megjelenítésnél kvázi használhatatlan.
megnéztem egy másik ilyen "motorú" fórumot, ugyanezt
produkálja a mobilverzió."
- pont így használom én is, csak ennél a fajta fórummotornál van probléma, úgy vélem a fórummotorral lesz a gáz, de nyilván emiatt nem lesz csere. BlackBerry-n nincs se firefox, se chrome, hála az égnek. A firefox androidon összeomlik, és magával rántja a telefont is (beta). A chrome PC-n is maga a beépített kémszoftver, telefonon még a *****omról is adatbázist építene, Google cuccot hadd ne. Eddig három browserrel próbáltam (bb saját browser, opera mini, uc browser), mindhárommal szar (illetve androidon opera mini, saját browser) dettó.
Úgyhogy ez van, tudomásul van véve, valahogy eddig is megoldottam. Utólag is bocsi a duplázásos hibákért.
 #120557  Szerző: markfelt

noartist írta:
adminisztrator írta:
noartist írta:Az asztali Firefox hibára mit tudsz mondani?
gyakran nem enged be.
kifejtenéd bővebben?
a radiosite fb oldalán videót is raktam fel a problémáról.
feltettem a firefoxot, nekem egyszer sem csinált ilyet. javaslom a böngészési adatok teljes törlését.
 #120551  Szerző: noartist

adminisztrator írta:
noartist írta:Az asztali Firefox hibára mit tudsz mondani?
gyakran nem enged be.
kifejtenéd bővebben?
a radiosite fb oldalán videót is raktam fel a problémáról.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 107