A magyarfm helyén nem sokára induló új rádióhoz fognak igazolni ex MusicFM-esek? Voltak olyan pletykák még egy pár nappal ezelőtt, hogy Bochkorék ott folytatják.
Rebroadcaster írta: ↑2019.02.14. 20:20 Ma leiratkoztam a Mfm facebook oldalról. Nekem sok lett az önsiratásból. A tegnapi live meg.. Most akkor átment az egész oldal volt Music Killer Dj promóba?A fb kommenteket olvasva úgy tűnik, hogy ez már a törzshallgatókat is elkezdte zavarni, ami azért fura, mert már az utolsó napon is néhol kicsit túl volt már tolva.
szabogabor10 írta: ↑2019.02.13. 19:23Ezen nem kell csodálkozni. Amellett, hogy hiányzik az MFM, azt a véleményem se felejtettem el, hogy hülyének nézni, meg mismásolni mesterien tudnak.Dani írta: ↑2019.02.13. 19:17 Azért ilyen szinten hülyíteni a kétségbeesetten reménykedő hallgatókat elég gusztustalan dolog. Mire jó ez?Egyetértek. Ezt nagyon nem kellett volna.
Glenn írta: ↑2019.02.13. 20:59 Tudom, hogy te el vagy ájulva a szerb adóktól, pedig ott aztán közelít a helyzet a tragikushoz. Dance zenék egy-két országos és hálózatos adón mennek, de amúgy jobb esetben igazi katyvasz, rosszabb esetben meg turbofolk.Dehogy vagyok elájulva a szerb adóktól,mert a környékben egy osztrák,horvát vagy akár román rádiós piacon sokkal jobbat is lehet találni,de a hazaiakhoz képest(főleg a Rádió1,Petőfi pároshoz) kimagaslóan jók. A szerb rádiós piacon is összesen csak 4 olyan rádió van,amin megy dance: TDI(félországos), AS FM esti sávja( vajdasági regionális + Belgrád), S4 (csak Belgrád), Signal (csak Újvidék kis körzetében). Viszont itthon hány rádión megy egyáltalán dance vagy house zene?Ezzel inkább ne példálózz.
Sunshine, Maxima, Flaix, Piterpan, Energy, Puls, igen, ezek már említhetők, de ezekhez hasonló itt sosem lesz, elhiheted. A Music FM tényleg hiánypótló volt, de sajnos épp az előbbiek miatt lehetett az, mert amúgy labdába is alig rúghatott volna.
Mivel szerintem ennek a frekinek már megvan a gazdája, reménykedjünk a csodában. Vagy inkább irány a net.![]()
Glenn írta: ↑2019.02.13. 20:36 A múlt mindent megszépít, ugyebár. Igaz, hogy itt még nagyon közeli, de máris csak a szépre emlékeztek. Ez a rádió sem volt szuper, de hallgatható volt, ez tény. Most, hogy nincs, hiányzik. Azért legyünk őszinték, egy valódi dance rádióhoz képest ez sem volt jobb, mint pl. a Rádió 1. Kíváncsi vagyok, meddig megy még a sírás, de addig is szívből ajánlom a netet. Ott vannak ukrán rádiók is, azokon megy ám a Kazka, és énekli keményen a Plakala című szuper slágert.Atya világ.... MIkor akarsz már végre lekopni legalább erről a topikról?![]()
Elég baj, ha egy Music FM hallgatónak ez az igazi mai sláger...![]()
Glenn írta: ↑2019.02.13. 20:36 A múlt mindent megszépít, ugyebár. Igaz, hogy itt még nagyon közeli, de máris csak a szépre emlékeztek. Ez a rádió sem volt szuper, de hallgatható volt, ez tény. Most, hogy nincs, hiányzik. Azért legyünk őszinték, egy valódi dance rádióhoz képest ez sem volt jobb, mint pl. a Rádió 1. Kíváncsi vagyok, meddig megy még a sírás, de addig is szívből ajánlom a netet. Ott vannak ukrán rádiók is, azokon megy ám a Kazka, és énekli keményen a Plakala című szuper slágert.Hát,inkább egy ukrán zene,minthogy ugyanazt hallgassam évekig. Szerintem sem volt sehol egy Sunshine Live vagy MaximaFM -hez viszonyítva a Music FM,de a hazai piacon messze a legjobb volt. Igen,néha ilyeneket is bevállalt,néha túl sokszor,de mégis legalább volt hova kapcsolni. Én még szerencsésebb vagyok,mert itthon még a kisteljesítményű szerb adók foghatóak,ahol néha mennek dance zenék,de ott mi van,ahol a Music FM volt az egyetlen,ami bevállalta ezt a műfajt? A Rádió 1 napközben évek óta teljesen ugyanolyan,az esti sávban meg szintén ismétlések mennek,legalábbis néha odakapcsolva minden nap belefutottam ugyanazokba a számokba,ami rendkívül unalmassá és egyhangúvá teszi az esti sávot.![]()
Elég baj, ha egy Music FM hallgatónak ez az igazi mai sláger...![]()