RADIOSITE Fórum

• Telekom

#102836  Szerző: szemilan

Én is tapasztaltam, leginkább utazások során. Szerintem Ők is abba a problémába ütköztek, amibe a másik kettő. Az új eszközök nem egészen működnek együtt a régi eszközökkel. (Ha jobban tetszik fordítva is igaz lehet) Ezért a cellaváltások során egész egyszerűen "elveszti a hálózat" a telefon. (vagy a telefon a hálózatot??) A T-mobilnál lassabban zajlik a hálózat modernizáció. Egyébként nekem úgy tűnik, a 3G elemek cseréjével már megvannak. Ha valakit érdekel hogyan is néz ki egy új bázisállomás, küldök képet privátban.

Ilyenkor egy Ki/Bekapcsolás segít.
 #102831  Szerző: LuciFerko

LazlowHUN írta:Nem tudom más is tapasztalta-e már, de mostanában nálam egyre gyakrabban hal meg a hálózatuk. Az internet akadozik, sokszor kapcsolódni sem lehet, bizonyos oldalakat meg tudok nyitni telefonon, másokat harmadszorra sem. Barátnőm valamelyik nap egész délelőtt nem tudott telefonálni és őt sem tudta más elérni. Volt, hogy nem tudtam hívni más harmincast, mert nem csengett ki, aztán amikor sikerült, a hívás szakadt meg vagy másfél perc után a téves hívást jelző "tralala" hanggal.
Ugyan ez nálam is! Pl Kőszárhegy környékén használhatatlan a mobilnet, a barátnőjelölt tegnap este nem tudott elérni, holott be volt kapcsolva a telefonom és full térerő volt. Aztán 21 óra fele jöttek az SMS-ek a nem fogadott hívásokról. Kicsit nehéz volt megmagyarázni. :|
 #102830  Szerző: LazlowHUN

Nem tudom más is tapasztalta-e már, de mostanában nálam egyre gyakrabban hal meg a hálózatuk. Az internet akadozik, sokszor kapcsolódni sem lehet, bizonyos oldalakat meg tudok nyitni telefonon, másokat harmadszorra sem. Barátnőm valamelyik nap egész délelőtt nem tudott telefonálni és őt sem tudta más elérni. Volt, hogy nem tudtam hívni más harmincast, mert nem csengett ki, aztán amikor sikerült, a hívás szakadt meg vagy másfél perc után a téves hívást jelző "tralala" hanggal.
 #102726  Szerző: szemilan

Kedves ügyfelünk 2012.10.01-jétől módosul ÁSZF-ünk. Részletek 2012.08.30-tól. A felmondási jogra is felhívják a figyelmet.
Díjtétel változást nem ír.
 #102142  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:Enying, 3G, 4gigás korlát és xperia mini pro wifis megosztás. :P

Elfogadható, bár szerintem ennél többet tud a hálózat. Testvéremnek 6-7 Mbit általában meg szokott lenni a 4 gigás csomagban. Ennek az elméleti maximuma 7/2 Mbit. Igaz DC-HSPA+ modeme van hozzá.
 #102135  Szerző: LuciFerko

Ugyan ez Balatonbogláron:
Kép
 #102134  Szerző: LuciFerko

Enying, 3G, 4gigás korlát és xperia mini pro wifis megosztás. :P
 #102099  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:ez már jó, nem?
Kép

Ez attól függ.... Milyen tarifacsomag és milyen modem?
 #102081  Szerző: LuciFerko

ez már jó, nem?
Kép
 #101769  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:tegnap Ozorán is le volt halva, de még mielòtt rosszra gondolnátok, csak a horgásztónál voltam :P ott van telkünk.
miért gondolnánk rosszra, az egy olyan goalisztikus novaterrorisztikus fesztivál
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 27