RADIOSITE Fórum

• Part FM - Siófok, Fonyód

#118698  Szerző: pgabor

Persze én ennek csak örülök, hiszen a Balaton környékén végig hallható lehet... És lehet mondani, hogy ez a rádió a Balatoné, hiszen helyben készül.
Csongii írta:
pgabor írta:Érdekes ötlet... de ez mennyi szabályos? :boldog:

Ezzel a két frekvenciával az egész Balaton le van fedve?
Nem itt találták fel a spanyol viaszt. ;)
Egyébként ha nem egyszerre megy ugyanaz, azért úgy hallottam nem szólnak fentről. A zenék és szignálok pedig gondolom nem ugyanazok. :)
 #118696  Szerző: Csongii

pgabor írta:Érdekes ötlet... de ez mennyi szabályos? :boldog:

Nem itt találták fel a spanyol viaszt. ;)
Egyébként ha nem egyszerre megy ugyanaz, azért úgy hallottam nem szólnak fentről. A zenék és szignálok pedig gondolom nem ugyanazok. :)
 #118695  Szerző: pgabor

Érdekes ötlet... de ez mennyi szabályos? :boldog:

Milán írta:Kedves Gábor!

Köszönjük szépen!
Igen, még mindig úgy mennek le a műsoraink hogy először a Part FM-en, majd a Balaton FM-en, de kb. 25-30 perces csúszással.
 #118670  Szerző: Milán

Kedves Gábor!

Köszönjük szépen!
Igen, még mindig úgy mennek le a műsoraink hogy először a Part FM-en, majd a Balaton FM-en, de kb. 25-30 perces csúszással.
 #118666  Szerző: mihalylovics

pgabor írta: Ha jól értelmezem a Part FM 92,6 és a Balaton FM 101,3 ugyanaz szól?
Azonos időben nem ugyanaz szól, de csúsztatják a műsoridőt, így ami lemegy a Part FM-en, pár óra múlva ismét lemegy a Balaton FM-en, legalábbis az elején így volt...
 #118665  Szerző: pgabor

Jó kis rádió, végre lett Siófoknak lett egy jó rádiója, régóta egy nagy űr volt ezen a téren. Állandóan sajnos nem lakom a vételkörzeten belül, de ha Balatonon vagyok, akkor mindig ez szól.
Ha jól értelmezem a Part FM 92,6 és a Balaton FM 101,3 ugyanaz szól? A nyugati medencénél nem jártam mostanában.
 #118063  Szerző: Milán

Aki jól füleli a rádiót, két új műsorvezetőt is hallhatott. :)
 #117992  Szerző: Csongii

mihalylovics írta:Ma, hosszú kihagyás után ismét hallgattam (a Balatonnál jártam), mintha a korábbinál gyakoribbak lennének az újabb dalok. Pl. Flo Rida - Good Feelinget ma hallottam először itt :) Csak így tovább! A nyári szezonra még a végén tényleg kikupálódik :D
Erősen dolgozik rajta az úriember, hogy legyen sok új zene. Majd átadom neki az üzenetet, nem emlékszem mennyire olvassa a fórumot. :)
 #117989  Szerző: LuciFerko

Milán írta:
PooLee írta:A Balatonnál mikor van nyári szezon? Mennyire érnek még rá kísérletezgetni, identitást keresni?
Nyári szezon elméletileg már van, gyakorlatilag még nincs.
Sajnos a nyár már úgy kezdődött, hogy hideg volt, és esett..
Előtte meg 37 fok volt. :S
 #117988  Szerző: Milán

PooLee írta:A Balatonnál mikor van nyári szezon? Mennyire érnek még rá kísérletezgetni, identitást keresni?
Nyári szezon elméletileg már van, gyakorlatilag még nincs.
Sajnos a nyár már úgy kezdődött, hogy hideg volt, és esett..
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 38