Kovi02 írta: Amúgy a jordán TV-vel nem tudod mi van? Idén még nem logolta senki.Remélem, hogy csak átmeneti szünet van, mert mégis csak "jelzőfény" volt nekünk mikor indult onnan a terjedés. Nem hinném, hogy ott is átállnak DVB-Tre.
Kovi02 írta: Amúgy a jordán TV-vel nem tudod mi van? Idén még nem logolta senki.Remélem, hogy csak átmeneti szünet van, mert mégis csak "jelzőfény" volt nekünk mikor indult onnan a terjedés. Nem hinném, hogy ott is átállnak DVB-Tre.
joe írta:Az egész szezon ilyen,volt 3-4 jó napunk(05.31-06.03),de amúgy meg semmi,néha gyengén felfédelő adók jönnek,amihez még be is kéne forgatni az antennát. Ahogy érzem,bár idén rengeteget logoltam,ez nem azért van,mert olyan erős a terjedésKovi02 írta:Gyenge OIRT terjedés!"Ez gáz" - ma de. érek rá rádiózni, de "NULLA" terjedés![]()
![]()
Kovi02 írta:Gyenge OIRT terjedés!"Ez gáz" - ma de. érek rá rádiózni, de "NULLA" terjedés
LuciFerko írta:Tartúszban a Ninar FM a 101.1 mhz-re költözött, Homszban pedig a 93.8-ról a 89.6-ra. Ugyan ezen a frekin Hamában is indult egy adójuk. Elküldtem a frissítést az fmscan-re, remélem gyorsan cselekednekLatakiáról tudsz valamit? (nálam mindha jött volna a 88,6 91,7 is,de nekem nem úgy tűnt,mintha azok lettek volna,amikor meg RDS-sel szólt a 99,9 onnan,akkor meg egyáltalán nem jött azokon a frekiken semmi)
Kovi02 írta:ha androidos telefonod van, simán leszeded a Play áruházból. És beírod a gép azonosítóját és jelszavát és megy isLuciFerko írta:Indul a menet, BBC R2 a 88.7-en és a szokásos líbiai a 87.5-önAz addig ok,de telefonra ilyet honnan tudok telepíteni?(ill. összhangba hozni a géppel?)
Kovi: amúgy simán működőképes, hogy bekapcsolva hagyod a gépet amin megy az SdrSharp és indítasz egy teamviewert. Akár telefonról is lehet szórakozni vele
LuciFerko írta:Indul a menet, BBC R2 a 88.7-en és a szokásos líbiai a 87.5-önAz addig ok,de telefonra ilyet honnan tudok telepíteni?(ill. összhangba hozni a géppel?)
Kovi: amúgy simán működőképes, hogy bekapcsolva hagyod a gépet amin megy az SdrSharp és indítasz egy teamviewert. Akár telefonról is lehet szórakozni vele
LuciFerko írta:Szóval ez egy jó nap voltNálam meg szét van szedve minden a holnapi antennaforgató-csere miatt.