RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#44263  Szerző: ravasz

Robira kattintva Zizi oldala jön be.

Meg amúgy sem túl jó sztem, hogy új ablakban nyílnak a műsorvezetők / DJ-k. A sorrendet sem értem. Vagy ABC sorrend legyen, vagy a csajok előre abban a füles izében.
 #44206  Szerző: bsector

Valóban, átsiklottam a HTML részen. Elnézést. :)
 #44205  Szerző: orrhang

Hát nem tudom. Egyrészt nem RDS-ről van szó, hanem honlapról. Másrészt pedig nemcsak az érdekes, hogy a lehetőség adott, hanem az is, hogy van-e hajlandóság. Én pl. egy fél darab sms-t sem küldenék azért, hogy megtudjam mi a dal címe. Nagyon könnyen megtudom azt máshonnan.
Ha a Hallgató csak letöltögetni akar, vegye a fáradtságot és toljon már egy SMS-t, ha úgysem veszi meg az eredeti korongot...
Honnan tudja, hogy mi az eredeti, ha nem tudja a címét?

Országos rádióknál azt mondom, hogy oké, ott még lehet is bevétel, bár kicsit bunkóságnak tartom, nem hinném, hogy annyira sokat hoz a konyhára. Azt meg , hogy mi más egyéb oka lehet elképzelni sem tudom.
 #44203  Szerző: bsector

Vannak más tippjeim is:
1.,Sokakat idegesít az ugráló, beragadó RDS. Régen gyakran megesett, hogy nem frissített rendesen, lefagyott... Meg telefonról / vezetés közben nem kényelmes RDS adatokat olvasgatni, mert mire felfogod, hogy Fedde Le Grand már tovább is ugrott... nem kényelmes.

2.,Ha a Hallgató csak letöltögetni akar, vegye a fáradtságot és toljon már egy SMS-t, ha úgysem veszi meg az eredeti korongot...

3.,A Hallgató, aki csak számcímeket gyűjt, az valszeg nem a műsorokat akarja meghallgatni, pláne nem a reklámokat, amivel - ha úgy nézzük - a rádiót károsítja meg. :) Mondjuk jobban, mint 76 forint + áfa.

4., Ha meg nem letöltögető a kedves Hallgató, mondjuk csak érdekli, mert kérné a kiviben, akkor írjon e-mailt, telefonáljon, kérdezzen. Azért is vannak a műsorvezetők.
csokie írta:orrhang: Direkt nem akarják kiíratni! Nem tudod a szám címét ---> emelt díjas sms-t küldesz ---> örülsz magadnak; ők meg gyarapodnak. Kb ennyi az indok. Ritka egy geci dolognak tartom egyébként.
 #44202  Szerző: tomee

Flash, Niki Belucci és Tommyboy amúgy hiányzik a dj-k közül. Bár mondjuk Tommyboy nem tudom tekinthető-e hagyományos értelemben Roxy DJ-nek.
 #44201  Szerző: csokie

Pasa írta:Hááát... Akkor felénekled. :hehe:
Ja, volt egy olyan reklám nemrég a Roxy-n. Azt hallottad? :D
 #44200  Szerző: csokie

roxy írta:A Net42-is tudja, de a DCM is...

Nem csak az emeltdíjas sms-es az oka... ezért ettől összetetteb! Tessék találgatni!

Köszönöm az ötleteket!
Talán azért, mert aki ilyen falusi dídzsé pl, az ne játsza azokat a számokat, amiket a "nagyok" játszanak. Mert ha nem tudják a számcímét, akkor nem fogják játszani, igaz? Ez az egyik tippem.

Legalábbis hogy "késleltessék" őket ebben! Gondolom én.
 #44199  Szerző: Pasa

Hááát... Akkor felénekled. :hehe:
 #44198  Szerző: csokie

Pasa írta:Egyébként megfigyeled a refrént, és utána gugli a haverod... :gonosz:
Na és ha nincs benne ének, akkor mit csinálok? :D
 #44195  Szerző: roxy

A Net42-is tudja, de a DCM is...

Nem csak az emeltdíjas sms-es az oka... ezért ettől összetetteb! Tessék találgatni!

Köszönöm az ötleteket!
  • 1
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 333