RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#99893  Szerző: Glenn

NEM teheti meg a Médiatanács, hogy visszavonja a megszüntető határozatot! A Neónak nincs műsorszolgáltatási szerződése, és kész. Ha mégis szólhat tovább, akkor az a jogállam - újabb - megcsúfolása lenne. Bár itt most akármi megtörténhet sajnos... :x
 #99857  Szerző: LuciFerko

Egyre gázabb lesz ez a történet.
 #99847  Szerző: mikrofonos

radiogyuri5600 írta:Szerintem a NEO teljesen ki mászik a kalamajkából,van egy ilyen érzésem.
Nekem is, mert ugye a hátóság is fut a pénze után, és még mindig egyszerűbbnek látszik a neo-sokkal megegyezni.
Hacsak nincsenek más szempontok...és akkor a neo-nak mennie kell!
 #99842  Szerző: radiogyuri5600

Szerintem a NEO teljesen ki mászik a kalamajkából,van egy ilyen érzésem.
 #99812  Szerző: mikrofonos

Ez egy "következmények nélküli ország" - ami olykor vonatkozhat egyik-másik rádióra is.
Nem értem én ha valaki - mint írják - egy évig nem teljesíti a fennálló fizetési kötelezettségét (bármilyen okból is) az mit akar ezek után
Bár az is igaz, hogy a zsíros állami reklámokból ők nem kaptak, akkor meg miből legyen bevétel válság idején...
De hát másnál ez úgy megy, hogy ilyenkor lehúzzák a rolót. (persze ettől még lehet szidni a konkurenciát).
 #99811  Szerző: DRoland

mxgiorgio írta:Mivel,hogy a Sláger 90-es évek és napjaink zenéivel nyert pályázatot majd mikor elindult hirtelen a régi 60-as 70-es évek zenéivel kezdett.egyszerüen lenyúlták az akkori Star Radio stílusát.Ez kell a népnek csak a népbutítás :vomit:
Ezt nem értem, miért népbutítás, ha régi zenéket kezdett? Vagy az ötlet-lenyúlásra gondolsz?
  • 1
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 584