RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#35339  Szerző: SzD

Tanuljon meg vezetni? Oké pajti, kíváncsi lennék, te milyen merész vagy tükörjégen. Itt nem arról van szó, hogy valaki tud-e vezetni, vagy nem. Lehetsz akármilyen jó sofőr is, ha egyszer 30-40 km/h feletti sebességnél a saját és mások életével játszol, akkor meggondolod, hogy mi a helyzet.
Egyszer már leírtam: ha nem lennének életveszélyesek az utak, akkor semmi bajom nem lenne a hóval. Örülök neki, hogy vannak olyan települések, ahol nem okoz gondot a hó eltakarítása.
 #35338  Szerző: Snake

Amondó vok, aki fél a hótól az maradjon a házában ilyenkor, vagy tanuljon meg vezetni.
Mi magyarok nemtudunk örülni semminek, csak az idegesség, ha meleg van ha hideg. Szerintetek ez normális? (Én örülök h végre van hó)
 #35331  Szerző: LuciFerko

M7-es is tiszta hó b+
 #35326  Szerző: Ghee

SzD írta:Mind a négy téli...
Különben az elmúlt napokban már hozzászoktam a tükörjégen való vezetéshez. (Hogy rohadnának meg a "tisztelt" önkormányzati tagok, akik mindenre sajnálják a pénzt, csak maguknak, meg az értelmetlen dolgokra nem... :shoot: )
Na mondjuk annyiból jó, hogy a várpalotai sportcsarnok előtt van egy elég nagy parkoló és ott lehet állatkodni rendesen... :D
Az évben szó volt arról, hogy az EU miatt nem sózhatják az utakat. De akkor könyörgöm, mivel akadályozzák meg az utak lefagyását??? :gülü2:

...amúgy az idén is sóznak, de érezhetően, láthatóan keveset és nem annyi útszakaszt mint tavaly.
 #35321  Szerző: SzD

Mind a négy téli...
Különben az elmúlt napokban már hozzászoktam a tükörjégen való vezetéshez. (Hogy rohadnának meg a "tisztelt" önkormányzati tagok, akik mindenre sajnálják a pénzt, csak maguknak, meg az értelmetlen dolgokra nem... :shoot: )
Na mondjuk annyiból jó, hogy a várpalotai sportcsarnok előtt van egy elég nagy parkoló és ott lehet állatkodni rendesen... :D
 #35320  Szerző: Ghee

SzD írta:Ez kész... :wailing:
nem tudom merre mi a helyzet, de itt 40-nél már csúszkál az autó. Ennek persze van egyfajta fílinge és élvezem is, de nem közúton. Király, hogy este Veszprémbe kell mennem. Remélem azért legalább a 8-as valamennyire járható lesz... :ninja:
Aztán vigyázós legyél a 8-ason!

Friss hóban számít azért egy kicsit, hogy téli gummád van - majd ha az kopogósra fagy az úton, akkor már az se...
 #35316  Szerző: SzD

Ez kész... :wailing:
nem tudom merre mi a helyzet, de itt 40-nél már csúszkál az autó. Ennek persze van egyfajta fílinge és élvezem is, de nem közúton. Király, hogy este Veszprémbe kell mennem. Remélem azért legalább a 8-as valamennyire járható lesz... :ninja:
 #35314  Szerző: Ghee

Bp.-re csak most ért ide a hóóóesés. :x
 #35311  Szerző: LuciFerko

9centi hó esett ma és mostis szakad :shock:
 #35310  Szerző: SzD

Hmmm...vagy egy fincsi elektromos tompor masszázs. :lol:
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185