RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#8499  Szerző: Galaxy

Pasa írta:Félreértettél, tudom, hogy van kártyafogadós stb, de a MinDigTV-s doboz nem olyan. Tehát ha kell az ATV/HírTV is, akkor "Terra+"-os doboz kell, ami mellesleg MinDigTV-s is. Tehát külön készülékről van szó, ami lefelé kompatibilis.
Hallod, hogy ez mekkora egy faszság... mintha ezek a hatalmas szarkupac tetejére, amit maguknak csináltak, még rákuláznának kettőt-hármat. Ez aztán a dilettantizmus... nem elég nekik, hogy a 10 millió emberből levonjuk azokat akik be vannak kábelezve, meg a satosokat, és oda jutunk, hogy a levegőből tv-zők, illetve az egész kérdést leszaró emberek maradnak, akik kevesebbet tesznek ki mint 1millió fő. ebből jelentős hányad nem tudja megfizetni, egy másik jelentős hányad pedig eleve nem is néz semmit, és TV-je sincs. a maradék pedig akik talán vevők lennének rá, ilyen elmebeteg rendszert ilyen áron, ésműszaki buktatókkal, ennyire nulla kínálattal... na ne röhögtessenek már. EZ EGY QRVA NAGY VICC! :evil:
 #8379  Szerző: Pasa

Félreértettél, tudom, hogy van kártyafogadós stb, de a MinDigTV-s doboz nem olyan. Tehát ha kell az ATV/HírTV is, akkor "Terra+"-os doboz kell, ami mellesleg MinDigTV-s is. Tehát külön készülékről van szó, ami lefelé kompatibilis.
 #8351  Szerző: mg

Pasa írta:http://www.media-kabel-muhold.hu/menu.p ... _aktualis3
Szóval a MinDig TV mellett lesz Terra+ is. Külön stb és kártya kell hozzá. Hadd legyen még kaotikusabb...
nem kell hozzá külön stb, olyan stb-t kell venni, ami fogad kártyát és azon már megy a mindig is :)
ez nagyjából a kódolt atv-t és hörrtv-t ki is meríti
 #8338  Szerző: molnarb

Igen
 #8333  Szerző: boly

molnarb írta:Na befektettem egy EDigital-nál kapható DVT-T USBs tunerbe 9900-ért. Szegeden még nem indult el az adás, de a szentesi torony adása karcmentesen, full térerővel vehető egy ötemeletes ház lakásában. A kép és hangminőség tökéletes, EPG, Teletext minden oké. És ahogy persze olvashattuk, sajna csak a Duna és a Duna II Autonómia jön. Az ATV/HírTVt nem fogtam be. Lehet azért mert az kódolt esetleg és nyilván ebben az USB-s kütyübe nem igazán tudnék smart kártyát tenni, így az ingyenes adások vételére alkalmas csak. Jah, ez egy Alcor DTV-1000.

Nekem is ilyen van.
A saját antennájával megy nálad ?
 #8297  Szerző: joe

molnarb írta:...sajna csak a Duna és a Duna II Autonómia jön. Az ATV/HírTVt nem fogtam be. Lehet azért mert az kódolt esetleg és nyilván ebben az USB-s kütyübe nem igazán tudnék smart kártyát tenni...
Jelenleg Szentes csak a két Dunát sugároza, Békéscsabán is csak ezeket veszem, ATV/HírTV kódolt adása csak Pesten érhető el. Természetesen az USB-s kütyübe nem tudsz kártyát rakni, de
ha még nincs a gépedbe, akkor veszel egy PCMCIA fogadót, a fogadóba egy Connax CAM modult és abba már mehet is a kártya. Joe
 #8280  Szerző: djlacee

Photo Hall újságban láttam egy ilyen USB-s DVB-T vevőt én is, szintén 9900Ft -ért
 #8274  Szerző: mg

molnarb írta:nyilván ebben az USB-s kütyübe nem igazán tudnék smart kártyát tenni, így az ingyenes adások vételére alkalmas csak
amíg ki nem kerül a kód... :D
a szentesi torony szegedi vétele erősen biztató, jövőre meg a szegedi toronyról is elindul...
 #8272  Szerző: molnarb

Na befektettem egy EDigital-nál kapható DVT-T USBs tunerbe 9900-ért. Szegeden még nem indult el az adás, de a szentesi torony adása karcmentesen, full térerővel vehető egy ötemeletes ház lakásában. A kép és hangminőség tökéletes, EPG, Teletext minden oké. És ahogy persze olvashattuk, sajna csak a Duna és a Duna II Autonómia jön. Az ATV/HírTVt nem fogtam be. Lehet azért mert az kódolt esetleg és nyilván ebben az USB-s kütyübe nem igazán tudnék smart kártyát tenni, így az ingyenes adások vételére alkalmas csak. Jah, ez egy Alcor DTV-1000.
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 203