RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#48957  Szerző: markfelt

1: ha lehet, használd a képfeltöltés.hu-t, de ne rakj be óriásképeket, mert széthúzza a fórumot.

2: a DX-nek van külön fórum, ott bizonyára többeket érdekelne.

Köszi.
 #48956  Szerző: szemilan

7 elemes yagi + ams gyertyaerősítő.
50.6-km-ről rálátás nélkül
tudom fogni a Juventus 92.6-os frekijét. :P

Kép
 #48949  Szerző: Argon

Ma délelőtt hallgattam a Juventust, nem sokat változott (zeneileg).
Régen sokat hallgattam, talán akkor jobb volt.
A hallgatottsága is ott van az első háromban. Az egyik konkurense a R1.
A mostani honlapjuk szerintem jó. A rekik nagy részben csak rendezvényekből állnak... De hát most ennek van szezonja, bár 2 hónap múlva mivel töltik meg a blokkokat azt nem tudom :)
 #48839  Szerző: Cicoo

olvaso1 írta:Dave1988.
Inkább a régi frekit kellene visszaadniuk és az újon tovább sugározni.
Szerintem nincs értelme visszaadni a régi frekit, mert azt szokták meg az emberek, sőt, ha elnyerik a régit, akkor az újjal vagy nem érdemes foglalkozni, vagy mást indítani az új szerzeményen, legalábbis akkor, ha egyezik a lefedettség.
 #48786  Szerző: szemilan

Dave1988.
Ha lehet nézd vissza mit írsz és ha hibás kérlek a szerkesztés gombbal javítsd. (nem szégyen én is így teszek, ha valamit elgépelek)
Így nehezen érthető, amit írsz.
Én nem hinném, hogy, akkor ugyanezen folytatná amin most.
Inkább a régi frekit kellene visszaadniuk és az újon tovább sugározni.
De szerintem maradhatna a tulajdonukba, csak addig nem szólhatnának rajta.
 #48680  Szerző: Dave1988

Nem lehet megtenni, mert ugyanaz a cég nyerte a pályázatot, azt a frekvenciát vissza kell adni, és az új ORTT pályázatot fog ráé kiírni, amin ha a Jubventus ráészt vesz és megnyeri, akkor visszakerül az eredeti frekvenciára. És a 101.6-ot újra megpályáztatja az ORTT.
 #48535  Szerző: drkotasz

Gondolom, ahogy mostanában szokás, amíg nem jár le a 96.3, addig a 101.6-ot elnevezik Bükk Rádiónak, és egy szál winamp köröztet rajta tizenöt éves megamixeket, a fíling kedvéért processzálatlanul és akadozva :)
 #48527  Szerző: nyikolaj

A 96.3 mhz 1,8 kw-al ad.(állítólag)
És mi van akkor(tegyük fel)ha a Juvi megnyeri a 101.6-ot.
Akkor 2 Juventus lenne a városban?(tudom,hogy ez lehetetlen lenne,de kalandozzon el a fantáziánk)
Mert ugye, a 101.6 előrébb tart a pályáztatással.
Ilyenkor tényleg mi van?
 #48524  Szerző: szemilan

nyikolaj írta:A jelenlegi miskolci juventus is le fog járni(96.3) hamarosan.
Nem hinném,hogy a teljesítmény miatt mennének a 101.6-ra,mert valamennyivel kevesebb Kw-al fog majd adni,mint a 96.3.
A mostani elvileg 0.1 kW nem?
a 101.6 meg max 1kW
 #48514  Szerző: nyikolaj

A jelenlegi miskolci juventus is le fog járni(96.3) hamarosan.
Nem hinném,hogy a teljesítmény miatt mennének a 101.6-ra,mert valamennyivel kevesebb Kw-al fog majd adni,mint a 96.3.
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 260