RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#160196  Szerző: asr27

Megint behalt a stream.
 #160110  Szerző: thenewdeam0n

Milán írta:
thenewdeam0n írta:
Milán írta:Ma reggel megint tapasztalható volt a szerver hiba. Nem hiszem el, hogy nincs rendes szakember aki ért is hozzá.
Lehet freeVNC arab MSCP szerveren fut :troll:
Szólj ha lehet röhögni :troll: Szerintem meg épp most találják ki, milyen névvel igényeljenek kupont, nem? :megusta:
Á, azt már kitalálták :D
 #160109  Szerző: Milán

thenewdeam0n írta:
Milán írta:Ma reggel megint tapasztalható volt a szerver hiba. Nem hiszem el, hogy nincs rendes szakember aki ért is hozzá.
Szólj ha lehet röhögni :troll: Szerintem meg épp most találják ki, milyen névvel igényeljenek kupont, nem? :megusta:
 #160108  Szerző: thenewdeam0n

#160107  Szerző: Milán

Ma reggel megint tapasztalható volt a szerver hiba. Nem hiszem el, hogy nincs rendes szakember aki ért is hozzá.
 #160050  Szerző: Kovi02

robert11 írta:Na hát az nem jönne jól ha megszűnne a music valaki írta hogy nem lenne utána semmi amit lehetne hallgatni hát akkor átlehetne vagy visszalehetne menni a rádió1re de Cookyt valszínű nem hallgatnám olyan uncsi már. Ott még Troyt se lehetne hallani a számok közöttt érdekes egyébként hogy pár tavaj játszott zenéket zenét most mond be akkor meg nem mondta. Jövő hónapban így is megszűnik a class bár az számomra nem baj úgy se szeretem.
Az R1 meg a Music teljesen más,a Musicról inkább az E2 re lehetne átmenni.
 #160049  Szerző: robert11

Ez csak egy teszt lesz mert még soha nem reagáltam a hozzászólásokra nemláttam ezt a menüpontot vagy nemtudtam hogy kell belemenni.
egyébként érdekes hogy nyár folyamán madeinhungaryt ismételtek szombat 1kor most meg visszatértek az önindító ismétléséhez biztos Fridi miatt mert mikor Bocsi odakerült akkor is sok önindító ismétlés volt.
Dani írta:
ayala írta:
Dani írta: (...) meg vannak számlálva a napjai. Ezt nem sokáig csinálhatják tovább.
Miért?
Mert az egy alap dolog, hogy legyen élő műsor. Nem lenne jó, ha a MusicFM is eltűnne az éterből. Akkor már tényleg nem marad semmi, amit lehet hallgatni.
 #160048  Szerző: robert11

Na hát az nem jönne jól ha megszűnne a music valaki írta hogy nem lenne utána semmi amit lehetne hallgatni hát akkor átlehetne vagy visszalehetne menni a rádió1re de Cookyt valszínű nem hallgatnám olyan uncsi már. Ott még Troyt se lehetne hallani a számok közöttt érdekes egyébként hogy pár tavaj játszott zenéket zenét most mond be akkor meg nem mondta. Jövő hónapban így is megszűnik a class bár az számomra nem baj úgy se szeretem.
 #160038  Szerző: ayala

Ha a legkevésbé hallgatott sávokban nincs élő műsorvezetés, az egyenesen a rádió megszűnéséhez vezet? Továbbra is kérdezem; miért?
 #160037  Szerző: Dani

ayala írta:
Dani írta: (...) meg vannak számlálva a napjai. Ezt nem sokáig csinálhatják tovább.
Miért?
Mert az egy alap dolog, hogy legyen élő műsor. Nem lenne jó, ha a MusicFM is eltűnne az éterből. Akkor már tényleg nem marad semmi, amit lehet hallgatni.
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 565