RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#160036  Szerző: ayala

Dani írta: (...) meg vannak számlálva a napjai. Ezt nem sokáig csinálhatják tovább.
Miért?
 #160035  Szerző: Dani

Kovi02 írta:Most éppen egy több mint egy hónapos MK Top 20 megy. :shock: (ha legalább arra nem veszik a fáradtságot,hogy élő műsor legyen hétvégén,legalább ne egy régi konzerv adás menjen,hanem mondjuk csak legyenek berakva a zenék szöveg nélkül)
Ha nem váltják le a vezetőséget/nem adják el a MusicFM-et, akkor sajnos meg vannak számlálva a napjai. Ezt nem sokáig csinálhatják tovább.
 #160034  Szerző: Kovi02

Most éppen egy több mint egy hónapos MK Top 20 megy. :shock: (ha legalább arra nem veszik a fáradtságot,hogy élő műsor legyen hétvégén,legalább ne egy régi konzerv adás menjen,hanem mondjuk csak legyenek berakva a zenék szöveg nélkül)
 #159959  Szerző: thenewdeam0n

noartist írta:
thenewdeam0n írta:Még miondig megy a webkamera, és most tök jól látszik, hogy felvételről megy az egész kívánságműsor.. Felveszik a telefonálóval a beszélgetést aztán beadják, ez kivételesen élő a Rádió 1-nél.
Én sem adnám élőben a kívánságműsort. Tippelj, miért! (nehéz kérdés) Számtalan példa van rá, miért nem érdemes.
A Rádió1 élőben adja :D
 #159958  Szerző: noartist

thenewdeam0n írta:Még miondig megy a webkamera, és most tök jól látszik, hogy felvételről megy az egész kívánságműsor.. Felveszik a telefonálóval a beszélgetést aztán beadják, ez kivételesen élő a Rádió 1-nél.
Én sem adnám élőben a kívánságműsort. Tippelj, miért! (nehéz kérdés) Számtalan példa van rá, miért nem érdemes.
 #159957  Szerző: markfelt

"Hihetetlen, hogy múlt héten még pólóban jártam, ma pedig esik a hó, egészen döbbenetes! Hát, változnak az évszakok."
 #159956  Szerző: asr27

Egész jól néz ki az új asszisztens csaj :D
 #159955  Szerző: thenewdeam0n

Még miondig megy a webkamera, és most tök jól látszik, hogy felvételről megy az egész kívánságműsor.. Felveszik a telefonálóval a beszélgetést aztán beadják, ez kivételesen élő a Rádió 1-nél.
 #159954  Szerző: Gr3g0ry

samsung írta:kinézem a rádió 1 csapatábol,hogy elkezdték ddsolni
Nemhiszem hogy ilyenekbe belemennének.
 #159946  Szerző: asr27

noartist írta:
samsung írta:kinézem a rádió 1 csapatábol,hogy elkezdték ddsolni
Ezt szerintem gyors' vond vissza, mert totális sületlenség.
Miért lenne sületlenség? Ahogy a hülye reklámukban mocskolódnak, én is kinézem belőlük.
  • 1
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 565