RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#34993  Szerző: LuciFerko

itt fehlrvéron olyan 4-5 cm van, egyelőre nem nagy eresztés.
 #34991  Szerző: djlacee

Itt meg most délelőtt ledarált fél centit :lol:
 #34980  Szerző: donder

Na végre itt is leesett az első hó. Ami azt illeti:
1. Első hó (Decemberben, Debrecenben)
2. Jó minőségű hó, első és nem olvadt el, és jól lehet gyúrni... (Ez se utolsó)
3. 17 centi egy éjszaka alatt!!! :shock: :D
 #34949  Szerző: Pasa

Csak akkor keletkezhetne felettünk a csapadék, ha az enyhe levegő a hideg fölé tudna kúszni. Most ennek elég kicsi az esélye, de lehet. Én nem kívánom...
 #34945  Szerző: centerweb

Pasa írta:Szerintem meg nudli ez a ciklon. Esetleg a déli megyékben lesz valami, északról a száraz hideg kinyomja az enyhébb nedves levegőt.
kinyomni nem fogja tudni, mert a csapadák felettünk fog képződni :) az igaz, hogy gyengült valamennyita cucc, jelen állás szerint a keleti, észak-keleti megyék járhatnak jól, főleg ha visszakanyarodik a dolog.
 #34932  Szerző: Pasa

Szerintem meg nudli ez a ciklon. Esetleg a déli megyékben lesz valami, északról a száraz hideg kinyomja az enyhébb nedves levegőt.
 #34918  Szerző: centerweb

Kicsit késik ez a mediterrán ciklon, ezért minden tolódik pár órát.
Jeek: nyugi, nem fog már az sokáig sütni :D
 #34911  Szerző: SzD

hdshouter írta:Amúgy nem értem, miért nem örültök, ha van hó
Ha normálisan takarítanák/sóznák az utakat (a járdákról nem is beszélve), akkor semmi bajom nem lenne vele. De így... :punch:
Plusz külön finomság, hogy van, ahol soha nem takarítják az utakat. Pl. Ősi és Várpalota között. A Várpalota táblától a civilizáció irányába már szárazak az utak, de le a tanya (amúgy állítólag község) felé még tükörjég.
Csupán az tehát a bajom a hóval, hogy ilyenkor járhatatlanok az utak.
 #34901  Szerző: hdshouter

djlacee írta:Én nem örülök. Egész nap szürkeség van, fagy, és semmi hó ... 400m felett meg már van 1-2cm is
Jó, hát akkor ha nincs hó, és az általad felsorolt körülmények is fennállnak, akkor én sem örülnék, de hát ha lenne vagy 10cm hó mellé, az már úgy korrekt lenne így együtt :D
 #34900  Szerző: djlacee

Én nem örülök. Egész nap szürkeség van, fagy, és semmi hó ... 400m felett meg már van 1-2cm is
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 209