RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#7964  Szerző: mg

slusszpoén:
Minket mindig lebecsültek, mindig azt mondták, két-három hónapig bírjuk még.
 #7963  Szerző: mg

a lehető legtöbb tevékenységet Nyíregyházára akarják koncentrálni, a helyi főiskolán található ugyanis az a médiaközpont, amely az egész koncepció egyik fő pillérét jelenti
ugyehogy ugye

remélem, jönnek Szegedre is, akkorát fognak bukni máshonnan sugárzott rádióval, hogy öröm lesz nézni
 #7962  Szerző: mg

Obladioblada írta:Sietve linkelek. :D Én is most olvasom: http://sportgeza.hu/futball/2008/12/03/ ... csinaljuk/
Az Advertum-tulajdonos gondolkodásának középpontjában a költségminimalizálás áll. „Ami Budapesten egy forintba kerül, nálunk tíz fillérbe. Mi vidéken nőttünk fel, ott szocializálódtunk, nincsenek fővárosi allűrjeink. Mi nem azzal kezdjük a gondolkodást, hogy min mennyit kereshetek, hanem azzal, hogy van egy feladat, oldjuk meg”
pl nem fizetünk műsorszolgáltatási díjat, máris spóroltunk

hülyeez :D
 #7841  Szerző: Sakál

Johnny írta:Ááá ez nem így megy.

Nekik hozni kell a pozitív adatokat. Itt kemény külföldi befektetésről van szó. Ezek meg aztán a néhány %-os visszaesést is vezetői elbocsájtással honorálják. Itt nem lehet viccelni. Több száz millióról van szó. Képzeld el ha bejön egy konkurencia és a lekötött reklámerő 20%-at elviszi.

Ezek azt mondák, hogy évi 200milliot tesznek utánpótlásba a reklámbevételből....tehát legalább 600millió / év bevételre számítanak. Ez a pénz a 2 országosból fog hiányozni. Azt csak nem tűrném a helyükben.
A két országos sztem pillanatnyilag örül h nem kell újrapályáznia, nem nagyon mertek valószínűleg pattogni emiatt.
 #7829  Szerző: Pasa

Neked alapjában igazad van, sőt maximálisan. Csak hát ez Magyarország (előbb erre céloztam). Tudom én is, hogy kéne ennek működnie, de vadkeleten a fizika törvényei sem mindig érvényesek...
 #7828  Szerző: Johnny

Ááá ez nem így megy.

Nekik hozni kell a pozitív adatokat. Itt kemény külföldi befektetésről van szó. Ezek meg aztán a néhány %-os visszaesést is vezetői elbocsájtással honorálják. Itt nem lehet viccelni. Több száz millióról van szó. Képzeld el ha bejön egy konkurencia és a lekötött reklámerő 20%-at elviszi.

Ezek azt mondák, hogy évi 200milliot tesznek utánpótlásba a reklámbevételből....tehát legalább 600millió / év bevételre számítanak. Ez a pénz a 2 országosból fog hiányozni. Azt csak nem tűrném a helyükben.
 #7821  Szerző: Pasa

Johnny írta:Azt nem értem még, hogy a 2 országos miért nem hallatja a hangját...
Hidd el, nem véletlen... :roll: (Abszurdisztán, Korrupcisztán)
 #7820  Szerző: Johnny

Ez a rádió nem létezik és mégis van.

Azt nem értem még, hogy a 2 országos miért nem hallatja a hangját...hagyja hogy valaki 2milliárdból országos konkurens hálózatot csináljon??? Nem hiszem el hogy ez nem böki a csőrüket, és azt sem hogy csak így tűrik. ÉBRESZŐŐ
 #7783  Szerző: djlacee

Ne kezdd már te is :?
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 222