slusszpoén:
Minket mindig lebecsültek, mindig azt mondták, két-három hónapig bírjuk még.
Minket mindig lebecsültek, mindig azt mondták, két-három hónapig bírjuk még.
a lehető legtöbb tevékenységet Nyíregyházára akarják koncentrálni, a helyi főiskolán található ugyanis az a médiaközpont, amely az egész koncepció egyik fő pillérét jelentiugyehogy ugye
Obladioblada írta:Sietve linkelek.Én is most olvasom: http://sportgeza.hu/futball/2008/12/03/ ... csinaljuk/
Az Advertum-tulajdonos gondolkodásának középpontjában a költségminimalizálás áll. „Ami Budapesten egy forintba kerül, nálunk tíz fillérbe. Mi vidéken nőttünk fel, ott szocializálódtunk, nincsenek fővárosi allűrjeink. Mi nem azzal kezdjük a gondolkodást, hogy min mennyit kereshetek, hanem azzal, hogy van egy feladat, oldjuk meg”pl nem fizetünk műsorszolgáltatási díjat, máris spóroltunk
Johnny írta:Ááá ez nem így megy.A két országos sztem pillanatnyilag örül h nem kell újrapályáznia, nem nagyon mertek valószínűleg pattogni emiatt.
Nekik hozni kell a pozitív adatokat. Itt kemény külföldi befektetésről van szó. Ezek meg aztán a néhány %-os visszaesést is vezetői elbocsájtással honorálják. Itt nem lehet viccelni. Több száz millióról van szó. Képzeld el ha bejön egy konkurencia és a lekötött reklámerő 20%-at elviszi.
Ezek azt mondák, hogy évi 200milliot tesznek utánpótlásba a reklámbevételből....tehát legalább 600millió / év bevételre számítanak. Ez a pénz a 2 országosból fog hiányozni. Azt csak nem tűrném a helyükben.
Johnny írta:Azt nem értem még, hogy a 2 országos miért nem hallatja a hangját...Hidd el, nem véletlen...